Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu kurumlarında hizmetli olarak çalışanlara görevde yükselme şansı neden verilmiyor

ismail72

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim gibi kamu kurumunda hem engelli hem de hizmetli memur olarak çalışan arkadaşlara sesleniyorum.Benim gibi binlerce engeli olup kamu kurumunda çalışan çok fazla arkadaş var.Sitemizinde yardımıyla sesimizi duyurabilrsek engelli hizmetlilerin yardımcı hizmetler sınıfından genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesini sağlayabiliriz.Gerçekten engelli olup temizlik işlerinde çalışmaktan çok zorlanıyoruz.Bu konu hakkında birşeyler yapmamız lazım.10 yıldır kamu da hizmetli olarak çalışıyorum.Kurumumuz görevde yükselme sınavı açmadığından hizmetli olarak çakılı kaldık.Sizlerinde görüşlerini bekliyorum.

Maliye Bakanlığı.Yanliz bu yazıyı yazmamdaki neden ,kamudaki engelli hizmetlilerin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi.Veya sınav açılması.

Üst Alt