Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu kurumunda çalışanların ÖMSS sonucu tercih yapması engellenecek mi?

selo46

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
14
halen kamu kurumunda çalışanların tercih yapması engellenecek mi? bu konuda bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. örnek ben kadrolu işçiyim. ama memur olmak istiyorum.

çakılı işçi olmak istemiyorum. tayin yok, görevde yükselme yok.

Sizin için zaten engel yok. SSk lı olduğunuzdan rahatça tercih yapabilirsiniz. Yalnız kurumunuzun haberi olsun. Kesin yerleşirseniz , istifa etmeden önce bildirim süresi var. Buna dikkat edin. Yoksa tazminat ödeyebilirsiniz.

bende kamudayım ve merakla bekliyorum bakalım. tercih işlemleri nasıl olacak hakkımızda hayırlısı olsun.

bende kamuda işçiyim ama ben tayim çıkmayacak diye bilerek girdimşimdide kalkıp benim tayınım çıkmıyor diye engelli memur kadrosuna geçmek istemem sizce hiç işe geiremeyen arkadaşlarımıza haksızlık değilmi ben devletin yerinde oluyum kamuda kadrolu çalışanların ikinci bir kez başvurularını kabul etmem kul hakkı bu

konu yine dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor. Öncelikle ben tatinim çıksın diye girmedim bu sınava. Daha üst bi kadroya atanmak istiyorum. Bu haliyle sesin deyiminle kul hakkı de yemiş olmuyorum. daha doğrusu kamuda çalışıpta ÖMSSye tekrar girenlerin kul hakkı yediklerini sanmıyorum. heralde keyfimizden girmedik bu sınava. kamuda çakışıp kpss ye girenlere ne diyeceksin. kimse kul hakkı diyeek duygu sömürüsü yapmasın. geçenlerde de de dedim biz özürlülerin en büyük zaafıdır kendi kendimizi istismar etmek. hep başkalarıo bize bir şeyler versin başkaları haklarından feragat etsin diye bekliyoruz. ben diğer insandan yüksek puan almışsam ve bu bir bilgi yarışıysa neden kul hakkı olsun.sen torpille işe girenlere sağlam oldugu halde rapor alanlara bak.

Benimde amacım çakılı kalmak istemiyorum. Kul hakkı diye birşey yok. Sınavdan iyi alan çalışan hakeden girsin. Duygusallaştırmaya gerek yok konuyu.benden boşalan kadroya bir yıl sonra başka biri girsin. Memur olarak.

Sayın çamlıca:kaç gün önce bildirmem gerek istifa işini felan. Yasal süre kaç gün bilginiz varmı.

şaban bey konuyu özetlemiş. Kul hakkı diye konuyu dağıtmayın

Artı okul okuyup işini yapmak isteyen çok engelli var.

Memur olmasını engellemek bence kul hakkı.

Sayın mavisel: Sizin kadronuz ney. Hangi kurumdasınız. Tercih konusunda ne düşünüyorsunuz.

halen kamu kurumunda çalışanların tercih yapması engellenecek mi? bu konuda bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. örnek ben kadrolu işçiyim. ama memur olmak istiyorum.

çakılı işçi olmak istemiyorum. tayin yok, görevde yükselme yok.

işçiler girebilir onlarda sorun yok ama memur olupta girenler için kimse birşey söylemeyez..

selo46;
eğer olurda başka bi kuruma atanırsan istifa etmen gerekmiyor. Ancakk çalıştığın kurumdan muvafakat alman gerekiyor.

neyse tercih klavuzu yayınlasın ona göre bir yol izleyelim.

Üst Alt