Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu personeli kimligi nasil cikartiliyor?

Yanki1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben biraz arastirma yaptimda inanin hic bisey anlamadim ben bu kamu personeli kimligini meb devlet personeli yazan kimligi nasil.cikarticam nereye bas vurucam kisaca duz mantikla bana anlatirmisiniz lutfen

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gidip çıkartacaksın. Bende ordan çıkarttım

Gerekli evrak resim vs lazim mi ve binayi biliyorsunuz cok buyuk hangi bolumu cikartti bilgi verebilirmisiniz

Yanılmıyorsam iki foto Laz'ım il Mem e gidince girişte sorarsanız söylerler

Ben dün okul müdürüne söyledim oda ilçe meb e gidip sormuş ona daha mebbis e kayıtlı değiller kayıtları tamamlandıkdan sonra maaşlarını vs aldıkdan sonra bize tekrar gelsin biz başvurusunu yaparız kimliğini çıkartırız demiş

mebbis üzerinden başvuru secenegi var , ana sayfada ordan butona tıklayıp talepte bulunabilirsiniz personel kimlik kartı icin

best

mebbis sistemine okulun k.adı şifresi ile girdim ama öyle bir seçenek bulamadım tam olarak nerede yazıyor bilgi verebilir misiniz ?

mebbise kendi tc numaran ve şifrenle gireceksin , kişisel bilgiler modülü var oraya tıklarsan acılır

Üst Alt