Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu ve özel bankalara engelli personel alımları oluyor mu?

yaprak1981

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar kamu bankalarına ve özel bankalara
engelli alım yapılıyormu?
nerden başvuru yapıyoruz?

teşekkürler.

Merhaba
Öncelikli tercih özel bankalarda kendi İnternet sayfaları İk kısmından Daha sonra da engellı dernekleri vakıflar ve rehabılıtasyon merkezlerınden yardım isterler açık olan statuye gore basvuruları degerlendırırler.Bilakıs eger basvuru yapmıs oldugunuz bankada çalısan herhangı bagınız olan bırısı varsa onun sizin CV nizi verırse daha olumlu sonuc alabılır sınız
Kamu bankaları hakkında Bilgim yoktur.

bence referans yoksa özel bankalar almaz ben hiç bir bankada çalışan bi özürlü gördüğümü hatırlamıyorum bende bankacılık bölümü mezunuyum nereye başvorduysam alınamadım artık başvurmuyorum bence devletin bize sunduğu sınavları kazanmaya çalışalım özel yerlerden engellilere bi hayır gelmez insan gözüyle bakmıyorlar çünkü engellilere Allah yardımcımız olsun kimin yarın ne olacağı belli değil tek umudumuz Allah:(

Degerlı arkadasım
bende 3 yıl önce senın gibi dusunurdum ancak Fiziksel engellıler vakfı in sayesınde bankacılık hayatıma basladım özel sektor ddiğin deger vermıyordu ama benım çalısmıs oldugum bankada 250 tane benım bıldıgım engellı arkadasımız var ayrıca hafta 2 gün işe gelıp çalısanlar dahi var fanı Kısacası Ümidini yitirme hayret göster cabala herkes bu devırde bılgısayar kullanabılıyor ama sen bılgısayarı kısa yoldan kullanmayı ögrenmen senı +1 öne gecırır bankalarda

Evet alıyorlar. Hatta engelli üniversite öğrencilerine özel eğitim programı düzenleyenlerde var. Ben onun ile ie başladım mesela

arkadaslar teşekkür ederim
ama bankaların adresleri varmı nasıl yapacağım başvuruları mesela izlemem yol nedir ?

hangi vakıflar mesela

bende bankacı olmak istiyorm bankacılı mezunuyum konuşmama biraz bozuk olduğundan müşteri ile birebir iletişimde zorlanmıyorum. onun içim arka planda bir iş istiyotum veri girirşi,evrak kayıtt muhaberat vb işler

yardımcı olmak isteyen
yavuzaygunduz@hotmail.com 0537 3148251

Üst Alt