Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda büro işçisine mobing..?

emingen112

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
7
İyi Akşamlar arkadaşlar belediye de büro işçisiyim yazı işleri yapıyorum Amir odasını paspaslamamı söyledi yaptım pappas kokuyor deyip teklar yapmamı soyledi ben papapsı yıkıyamıyorum dedim sinirlendi böyle hakkı varmı

@emingen112,
temizlik işçisi olarak girdiysen temizlik yaptırabilir lakin direkt olarak büro da başladıysan yapmamazsın

Beden iştisiydim şimdi kadrom yazı işleri iki buçuk yıl oldu

Sürekli işçiyim

Merhaba @emingen112,
Görev tanımını ve haklarını okumanı tavsiye ediyorum. Bunu okuduktan sonra analiz edip fikrini almak istediğin kişilerle tekrardan bu konuyu konuşman daha sağlıklı ve faydalı olacaktır!..

bende büro işçisi olarak çalışıyorum bizde de 45 saat kuralın ötürü hafta son çağırıyorlar bir iş yapıyor muyz hiçbir iş yapmıyoruz
ben dedim ki mesala bir saat her gün geç çıksak zaten o kalan beş saati tamamlarız bana verilen cevap bizim insitiyafimizde nasıl uygun görüyorsak öyle geleceksiniz dendi . yani kamu da farklı farklı ama böyle problemler olabiliyor

Üst Alt