Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışan engelli avukat meslektaşlarım çalışma şartları nasıl ?

akasya

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba ;

Kamuda çalışan avukat arkadaşlar hangi kurumlardasınız? Şartlar nasıl ? Memnun musunuz? Engeliniz nedeniyle yaşadığınız zorluklar var mı ? Örneğin Ekpss ile Orman Bakanlığı'na atanan birçok meslektaşın istifa ettiğini duydum. O nedenle bu başlığı açtım. Ekpss'de tercih yapacak avukatlar için sizin görüşleriniz çok önemli. Ben de tercih yapsam mı özel sektöre devam mı etsem kararsızım.

Kamuda avukat olarak görev yapıp bu siteyi takip eden kimse yok mu ? Neden tecrübenizi paylaşmıyorsunuz ? Oysa ki ; kulaktan dolma bilgiler yerine birebir tecrübeler o kadar değerli ki.. Burayı binlerce kişi okuyor. Sizin yazacaklarınız sadece benim değil bir şekilde burayı okuyan diğer engelli avukat arkadaşlar için de fayda sağlayacak. Keşke deneyimlerimizle birbirimize ışık olabilsek !!!

Avukatlık için müracaat ettim baro başvurumu reddetti şizofreni hastasıyım barolar birliğine itiraz ettim hastalığım remisyonda raporum var ne yapabilirim

Üst Alt