Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışan engelli bireylerin görevde yükselmesi..?

exof

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
2
Kamuda çalışan engelli bireylerin görevde yükselme işlemleri hakkındaki düşünce bilgi ve deneyimleriniz nelerdir?

bu konuyu bende merak ediyorum herkezle eşit haklara sahip olunuyormu yoksa yine bir ayrımcılık varmı?

engellilerde görevde yükselme sınavına girebiliyor.yasal bir engel yok.ben girdim.tüm sınavlara girebiliyor.müdürlük,şeflik vb..

şube müdürlüğü,ilçe müdürlükleri,il müdürlükleri,şeflik,vhki,...

siz yeterki kendinizi şimdiden hazırlayın engeliniz hiçbir şeye engel değil.

Elbette eşit şartlara sahipsiniz. Görevde yükselme sınavı açılır, şartlarınız uyuyorsa sınava girersiniz. Sizin başarı ve çabanıza kalmış gerisi.

arkadaşım engelli olmak demek yükselmelerde ingelenecek anlamına gelmezki siz çalışıp başarılı olduktan sonra istediğiniz yere gelmeniz ümmkün

Görevde yükselme sınavı açılır ise gireceğiz de açılmıyor ki ? Genelge 2 yılda bir düzenli olarak yapılır diyor ama halen yapılmadı..

Görevde yükselme ile ilgili bilgi almak istemişsiniz diğerleriyle hiç bir farklı uygulama olmuyor ama daha sonra bir ayrımcılık yapılırsa o konuyu da bilemem.Ben de sizlere merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum ulaşım ücretsiz oldu mart ayından itibaren bununla ilgili herhangi bir belge gösterecekmiyiz yoksa sadece başbakanlık özürlüler kartı geçerli mi bana bu konuda bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Engellilerin sınava girmesinde bir engel yok aslında ama müdür gibi yönetici kadrılarına atamada bzaen kurumlar sıkıntı çıkartıyorlar. Bazı geri kafalara göre engelli insanlar yöneticilik yapamazmış vs. uğraş dur işte.

içişleri bakanlığında görevde yükselme sınavı 4 yılda bir yapılır.

Üst Alt