Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışan engelliler 17 Aralık'ta idari izinli mi?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar kamuda çalışan engelli personel 17’de izinli mi sayılıyor

17 Aralıkta ne var ki? Neden izinli olacağız.

3 aralık dunya özürlüler gunu idari izinliydik :)

Hadi arkadaşım millet bayağı merak etmiş, söyle artık şu 17 Aralık bayramını :)))

hozgul
O yeni nesil taşı kuyuya attı kendi sırra kadem :)))

Acaba kar tatilinden falan mı bahsetti? Gerçi İstanbul'da kar yağıyor mu bilmiyorum ama :)

Dün bir yağdı geçti de şu an kar falan yok İstanbul’da. Bu tarih birşey ifade ediyor da, yeri burası değil,karıştırmış olmalı arkadaş.

selda*
17-25 Aralık ayakkabı kutusu haftası etkinlikleri ise konu, bence ayakları ampute arkadaşlarımız için tatil olabilir. :)))

Ufukalp

Ben de ona mı gönderme yapıyor diye şüphe etmedim değil :rolleyes:

Bu başlık daha çok su kaldıracak gibi. Neyse, sorunun sahibini bekleyeceğiz, başka çare yok gibi

17-25 aralık hırsızlık haftası ondan başka 17 aralığa dair başka anlamı olan bir olay yok bildiğim kadarı ile.

güzel espri! ( ampute arkadaşların anlayışına sığınarak:) )

@selda*

Biz bizeyiz, alınganlık yapmayacaklarına eminim, yoksa yapmazdım zaten böyle bir espri.
Engelimizi kabullenip hayata daha pozitif bakmanın temel şartı onunla matrak geçmektir.
Geçen gün berberimdeydim.

Aramızdaki samimiyetten dolayı şakalaşırken makası kulağıma değdirip bunu da keseyim mi dedi ?
Sonra işitme kaybım olduğunu hatırlayınca birden mahcup oldu, utandı.
Ben hemen el attım olaya.

--Kes be usta dedim, zaten şerefsizlik yapıp duruyor, doğru düzgün bir işe yaradığı da yok. :)))
Birlikte gülüştük o kadar.

Başkalarının bize bakışını değiştirebilmek için önce kendimiz kompleksten vazgeçmeliyiz.

Tüh ya 17 aralık idari izin miymiş. Ben izindeyim zaten ya tüh gitti güzelim 1 gün :(

Üst Alt