Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamuda çalışan engelliler Mobbing'e maruz kalıyor mu?
Engelli olarak daha önceki çalışma hayâtınızda mobbing'e uğradınız mı? Kamu kuruluşuna atanırsak mobbing ile karşılaşır mıyız? Karşılaşırsak, hangi önlemleri almalıyız?
bence engelli memurlar alayımızı diri diri gömer...onlara asla bişey olmaz...çok memur arkadaşım var...hepsi semiriyor ev araba yapıyorlar 5 ile 10 yılda...sonra emekli olup yatış... gözü olanın gözü miyop hipermetrop olsun...
Sen bu kafayla hiç bir kurumda barınamazsın boşa hayal kurma..ezik..açtığın konudan kişilik ve karakter anlamında eksikliklerin olduğu belli..adam olursan kimse sana baskı uygulayamaz..biraz özgüven sadece..atanacam hayali kurup sonra avucunu yalama..hep böyle olur genelde..
şahsen ben özel sektörde bi tv kanalında hukuk departmanında ofisboy olarak görev yaptım acayip mobbing uyguladılar.İşe yeni başlamıstım bilmediğim işleri yapamadığım zaman acayip sinir bozucu oluyorlardı.Öğretin diyordum işi bizmi öğreticez sen kendin mi öğreniceksin diyolardı.Ama neyseki kurtuldum ordan şimdi kamu hastanesindeyim işim çok yoğun ama kafam rahat çünkü ast'larla pek bi diyaloğumuz olmuyor. olsa bile veriyorum cevaplarını susuyolar.