Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışan engelliler Mobbing'e maruz kalıyor mu?

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Engelli olarak daha önceki çalışma hayâtınızda mobbing'e uğradınız mı? Kamu kuruluşuna atanırsak mobbing ile karşılaşır mıyız? Karşılaşırsak, hangi önlemleri almalıyız?

Teşekkürler...

bence engelli memurlar alayımızı diri diri gömer...onlara asla bişey olmaz...çok memur arkadaşım var...hepsi semiriyor ev araba yapıyorlar 5 ile 10 yılda...sonra emekli olup yatış...:p gözü olanın gözü miyop hipermetrop olsun...

Senden de olsa olsa ancak mobbing'ci olur. Başka bir şey olmaz.

Sen bu kafayla hiç bir kurumda barınamazsın boşa hayal kurma..ezik..açtığın konudan kişilik ve karakter anlamında eksikliklerin olduğu belli..adam olursan kimse sana baskı uygulayamaz..biraz özgüven sadece..atanacam hayali kurup sonra avucunu yalama..hep böyle olur genelde..

Yedi yıldır memurum üç yer değiştirdim ve hiç mobbing e maruz kalmadım...

slm 11 yıldırr kamuda mühendisim.hiç mobbing falan olmadı ve olamazda.yapanın şansı hiç yok.bir birimizle çok uğraşırızz.zaten o duruma meyil vermem

şahsen ben özel sektörde bi tv kanalında hukuk departmanında ofisboy olarak görev yaptım acayip mobbing uyguladılar.İşe yeni başlamıstım bilmediğim işleri yapamadığım zaman acayip sinir bozucu oluyorlardı.Öğretin diyordum işi bizmi öğreticez sen kendin mi öğreniceksin diyolardı.Ama neyseki kurtuldum ordan şimdi kamu hastanesindeyim işim çok yoğun ama kafam rahat çünkü ast'larla pek bi diyaloğumuz olmuyor. :D olsa bile veriyorum cevaplarını susuyolar.

Cahilligimize verin

arkadaşlar mobbing nedir?

MOBBİNG:işyerinde,kişiyi baskı altına alma,yıldırma,yıpratma olayları .

evet engelliler mobbing daha fazla oluypr ben maruz kalıyorum işyerinde baskı ayırıcılık ama elden bişey gelmiyor ne yapabiliriz bilgi sahibi değilim

Üst Alt