Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışan engellilerin terfi konusunda bir avantajı var mı?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Engellilerin Kamuda Terfi Durumu nedir? böyle bir avantajımız var mı?

Avantajla ne kastediyorsun bilemiyorum ama terfi konusunda özel bir uygulama yok. İşin resmi yönü böyle.Ama gerçek çalışma ortamında Bırak avantajı normal insanlarla ayni haklara sahip olabiliyorsan bu bile avantaj malesef gerçek böyle.Ama hakkının yenmesi durumunda bunun bir "ayırımcılık" olacağını unutma hakkını ara. Zira ben "sen özürlüsün bu makama yakışmıyorsun" denilip oturduğu makamdan alınan insanlar tanıyorum.

arkadaşlar engelli ayrıcalığı deniyor.bunu anlamıyorum.şükürler olsun ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.benim kurumumda böyle bir ayrımcılık yapılmadı şimdiye kadar.önemli olan fizik değil beyindir.devlet dairesinde ayrılcılık yapılmaz.

Kurumlar idare eden insanlarla temsil edilir. Malesef insanların yaklaşımı farklı olabiliyor. Pek tabi her engelliye ayırım yapılmıyor. Peki söylermisiniz bana hangi kurumun üst yönetiminde engelli var, nedir buna engel olan, niye buralara kadar ilerlenemiyor, benim değindiğim konu bu ,yoksa memurken şef olabilirsin buna engel yok

elif_kız keşke herkes siz ve kurumunuz gibi düşünse mesela ben önlisans menzunuyum lisans tamamlayacağım lisansı tamamladıktan sonra diyeli santral memuruyum bir üst göreve geçerken herhangi bir zorluk çıkarmı levent arkadaşımın dediğini bende duymuştum.
Benim özrüm az yani fiziksel anlamda masa başı olduğu sürece her işe uygunum
Meslekte yükselme sınavlarına giriş ve sonucunda yükselme hakkı kazanılırsa bu sonucu değiştirme ihtimalleri bulunmuyor sanırım
(Kamu kuruluşlarını kastetmekteyim)

Terfi konusunda engelli engelli olmayan gibi bir ayrım sözkonusu deyil
bu birazda senin kişisel başarına bağlı

Ne avantajı, dezavantajlıyız bu konularda. Herşeyde önümüz engelleniyor.

Üst Alt