Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışan engellilerin yönetici konumunda çalışma hakkı var mıdır?

MaXo

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar üniversite mezunu olarak kamuda işe engelli sıfatıyla girersem ne iş yapabilirim müdürlük müdür yardımcılığı veya üst makam olarak çalışabilme hakkım varmıdır?

Acılacak yükselme sınavlarını kazandığınız takdirde üst makamlara yükselme şansınız tabiki vardır.

Özürlülerin çalıştırılamayacakları işler:

MADDE 19 – (1) Yer altı ve su altı işlerinde özürlü işçi çalıştırılamaz.
(2) Özürlüler, sağlık kurulu raporunda çalıştırılamayacakları belirtilen işlerde çalıştırılamaz.

Sakatlık raporunuzda "müdür olamaz, müdür yardımcısı hiç olamaz" diye bir ibare yoksa hepsinide olabilirsiniz..:) Sakat olduğunuz için, müdür olamazsın diyemez size hiç kimse. Aranan şartlara uygun eğiteme ve donanıma sahipseniz müdür de müdür yardımcısı da olabilirsiniz..:) Daha bir üst rütbesi varsa onu da olabilirsiniz..:)

Amaa sakatlığınızdan dolayı işyerinizde ayrımcılığa maruz kalma olasılığınız yüksek..Örneklerini duyuyoruz.. Şikayet edin o zaman diyeceğim ama, bilmiyorum bir faydası olur mu.. Onuda bilen arkadaşlar söyleyin lütfen..:)

engellı bırısının yonetıcılkde ek bısey kazandırmıyor senın engellı olman degıl bılgı olarak ne verırsın ona bakıyorlar kralda olmuyorsun bende yonetıcılıkden emeklı oldum ınsan kaynaklarında yıllarım gectı ısımı yaptım gectım kamuda olsa bu degısmezdı ısınde engelıne degıl sendekı bılgıyı tecrubenı bakarlar

Üst Alt