Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışıyorum, iş yerim engelliye uygun değil..?

çirkin1

Aktif Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
214
İş yerim engelliye uygun değil.
Girişinde rampa yok.merdivenin kenarındaki duvara tutunarak inip çıkıyorum. Şimdiye kadar şükür bir şey olmadı ama dengemin bozulup düşmem an meselesi.
Yakın zamanda rolatör alacağım ve bunu içeri almam için mutlaka rampa lazım. Yoksa çalışanlar uardım etmeliler. Bunu müdürle konuşmadım umarim olumsuz bir tepki almam. Sonuçta kamu kurumundayım. O rampayı sadece ben değil vatandaş da kullanacak

Sorumlu kişinin, işyerini hele ki kamu kurumu ise, erişilebilir hale getirmemek gibi bir seçeneği yok. Fakat mâlum bizim memlekette birisine yapmakla yükümlü olduğu görevi hatirlatilinca içinden Bizans kralının konuşturmaya calistigi Battal Gazi karakteri çıkıyor. Güzelce izah et, sanki kanuni zorunluluktan değilde lütfundan yapıyormuş gibi olacak, bir de öyle hassas bir durum var demedi deme.

çirkin

Helal olsun sonunda yaptirmissiniz devlet memurluğu bende koşturuyorum inşallah bı gün diyorum

Teşekkür ederim inşallah
Da devlet memurluğu için mi koşturuyor sunuz
Hayırlısı diyelim

Üst Alt