Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışıyorum. İstemediğim halde malulen emekli yapmak istiyorlar. Ne yapmalıyım?

Kaplan 17

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler 49 yaşındayım böbrek nakilliyim nakilden sonra belediyenin kurduğu sirkette engelli kadrosunda 4 yıl calistiktan sonra belediyenin devlet kadrosuna geçiş yaptım 3 yıldır engelli kadrosundaki çalışıyorum beni malulen emeklilik yapmak istiyorlar. Ben olmak istemiyorum beni zorunlu olarak malulen emekli etmek isteniyor böyle durumda ne yapılmalı özlük haklarim nedir

@Kaplan 17,

merhaba konu ile alakasız ama bende belediye şirketinde engelli kadrodayım belediyenin devlet kadrosuna geçmeye çalışıyorum ama prosedür nasıl bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler

Anayasada Çalışma Hakkı var bir İş Avukatı yla temasa geçmelisin. Bu ciddi bir durum. Bu işlerde profesyonel olanlar İş Avukatları.

Arkadaşım belediye ünvanı ile kadro açması gerekli ondan sonra müracaat ediliyor daha sonra sözlü mülakat la seçilen atanıyor

@Kaplan 17,

kamuda sendika ve onların avukatı yok mudur? memurlar.net te belki bu durumda olan birileri vardır.ayrıca malulen bile olmak zor ...istesen de belki olmayavaksın

Üst Alt