Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda EKPSS üzerinden 1.573 engelli vatandaş istihdam edilecek?

Anadolu Ajansında geçildi bu haber.

Ben lise mezunu olarak ve 7 yıldır "HİZMETLİ" olarak çalışmaktayım.
Bu arada "ÖNLİSANS"mezunu oldum.
2024 E KPSS ye önlisans olarak katıldımdı.

Ben şimdi önlisans mezunu tercihimi yapacağım?

Son düzenleme:
Kamuya girebileceğimi bilsem topyekün çalışırım. Şu özel sektörün çilesini çekmek ayrı dert, kamuya girmek ayrı dert. Şu yaştan sonra bi ümidim kalmadı. Hem parasız hem de aileye bağımlı oldum. Sağolsun sgk düşene de bi tekmeyi o vuruyor.

Memurlar net te yok ilanlar arasında.Cumhurbaşkanlığı kamu işe alımda da göremedim.Gelecek senenin ataması olabilir mi?Kpss 60 alan atanıyor haberi gibi bişi herhalde.Puan bazlı sıralama var değerlendirmeye girmek farklı.

@alitzelll🌈,

Yeni yapılacak sınavla olsa idi 2026 yılını işaret ederdi kesinlikle. Bu da sınavdan önce olacağını anımsatmaktadır.

Kazanamadımdı GYS sınavını.

7 yıllık HİZMETLİ yim. Önlisans mezunu olarak tercih yapmak istiyorum.

Ekpss den atanmak artik imkansız gibi birsey bunun yerine başka şeylere odaklanın ben bu sene girecektim ama vazgeçtim . Ömrümüz soru çözmekle geçti

Bu atama sadece tek kurum olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı için olmasın?Diğer kurumlar da açıklayacak belki.

@Staytuned, hayır, bu engelli istihdamı konusu bu bakanlığın sorumluluğunda olduğu için o açıkladı. Geçen sene 1850 kişi istihdam edilmişti, bu sene de 1550 olması normal.

Bende bu konuda bir bilgi paylaşmak istiyorum ben kamu personel sınavı ile memur oldum bugün engelli olduğum ortaya çıktı ben şimdi sınava girmem gerekirmi

İstediğim kuruma geçmek ve istediğim kuruma geçmek gibi nedenlerle yoksa emekli olana kadar devammi Allah nasip ederse inşaallah

İstediğim yere tayin gibi gibi

Maşallah darısı bize olsun.Yeniden sınava girmenize gerek yok diye biliyorum.Normal KPSS ile atanabilmenize engel yoksa.

Farkında mısınız arkadaşlar son dönemlerde biz engelliler haklarımızla ilgili emeklilik tartışması yaparken haklı olarak tabiki. yoğun bir şekilde eleştirirken birdenbire 1573 alımı ile gündem değişiyor 🤔🤔🤔

Üst Alt