Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda Engelli İstihdamı Değerlendirme Programına katılacak mısınız?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
[FONT=Calibri][/FONT]
KAMUDA ENGELLİ İSTİHDAMI
3 NİSAN 2013, ANKARA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı
Fatma ŞAHİN

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN teşrifleriyle 3 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek olan Kamuda Engelli İstihdamı Değerlendirme Programı’nı onurlandırmanızı dilerler.

Yer : ATO Salonu,
Adres : Söğütözü Mah. 5/a 2180 Cad. ( eski 2. Cad.) ANKARA
Saat : 11:00

imkanım olsa gitmeyi çok isterim Sayın Başbakanımıza ve sayın Aile ve sosyal politikalar bakanımıza biz engelliler için yaptıkları her şey için teşekkür etmek isterdim ama imkanım yok

Mesaj yolladılar ama malesef gidemeyeceğim.

tşkler eğer imkanım olursa degerlendirmek isterim...

ben giderim hepinizin yerine başbakanı izlemek benim için bir onur onun gibi biri daha gelmedi bu ülkeye zaten Allah türkiyeyi geliştirendende geliştirmeyendende razı olsun.

Başbakan ısrarla 5 Nisan da işe başlayacaklar derken ne demek istedi acaba? her kurum farklı ama 5 Nisan neden?

2013 de 2. atama yapılacak dedi ama açıklık getirmedi İmam Hatip ve öğretmen ataması sanırım bahsedilen..

gittim toplantıya ama orda konuşmak fikir beyan etmek şöle dursun konuşmak hak getire ...
çok zor oldu giriş çıkışlar engelliden ççok korumalar ve sağlam yağcılar vardı :D:D

Üst Alt