Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda engelli kadrosunda çalışan sağlıklı kişiler var mıdır?

atom_bombası

Yasaklı Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Engelli sınavlarıyla kamuya atanmış sağlıklı kişiler var mı gördüğünüz? Adamını bulup en az %40 rapor alıp engelli sınavına girip kamuya atananlar var mıdır? Gerçekten varsa, gerçekten atanması gereken engelli kardeşlerimizin hakkı ne olacak? Son 5-10 yılda engelli raporu alanlar tekrar incelenmeli mi?

cok var o dediginden hemde nasıl , bence tekrar incelenmeli

mutlaka vardır olmazmı zaten tek derdimizde bu bu şerefsiz tipler yüzünden olur olmaz sebeblerle gercek hasta olan kişilerde kontrol muayenesine tabi tutulup kontrole cagırılıyor cevrenizde haksız bakım parası engelli maaşı alan varsa bunları şikayet etmek allah katında en büyük sevaptır zaten biraz eskisi gibi degil o tiplerin kafasını devlet eziyo ama yaşın yanında kuruda yanıyo bu konuda herşeyi yapmalıyız ilerki dönemlerde bu konu icin imza kampanyası yapmak bütün engellilerin colugunun cocugunun vebali icin bi borctur bu korkun şerefsiz tipler bu konuyu gerekirese ortalıgı karıştırıp bütün kurumlara yazı yazıp bimer cimer aile ve sosyal politikalar bakanlıgı yardım vakıfları hepsine bildirecez varmı zoruna giden allahın adaleti eninde sonun da yerini bulacak bu arada kimsenin sakat cocuguna eşine aldıgı parda gözümüz yok analarının ak sütü gibi helal olsun

Sağlık bakanlığına bimer kanalıyla denetimi artırması için başvuru yapabilirsiniz. Ne kadar çok başvuru olursa o kadar etkili olur..

bu ülkede o kadar çok aç kurt varki gözü doymamış daha fazlasını isteyen onun bunun hakkına girermiyim diye düşünmeyen çok var bu sitede bile bir kaç kişiye ben fikrimi söyledim şikayet konusuna gelince şikayet edeceğimiz engelli memur diye işe giren kişiyi çok iyi tanıyor olmalıyız görünürde engeli olmaz şeker tansiyon kalp pisikoljik göz derecesi trioid gibi iç hastalıkalrdan engeli olabilir bunu bilmiyoruz para ile rapor alanlar çoktur bunlar hem ekpsss de hem erken emeklilikte hem engelli aylığında her yerde vardır sağlam olup böyle bir hak yiyen varsa bunu görenler şikayet etsin

sevgili akarahmet dışarda merkezi illerin merkezi yerlerinde imza toplaya biliriz şu an 2010 kpss haram zedelerle bu rapor olayını kafaya taktım eminim herkes imza verecektir konuyu acık net insanlara anlattımmı ikna olmayacak kişi yoktur önemli olan tek tek şikayet degilde denetimin sıkı olmasını saglamak daha dogru olur

hilal72

Haklisiniz.
Böyleleri askerlikten bile muaf olmayı daha iyi bilirler.

bimere aile ve sosyal politikalar bakanlıgına bakım aylıgı veran kurumlara denetimin dahada sık olmasını e mail yoluyla göndermek etkili olacak planlayıp gönderelim sonucu burdan yayınlayalım

bununla ilgili çalışmalar var zaten googleye bakarsanız sahte engelli raporu diye konya ve mersin başta olmak üzere şu anda aklıma gelmeyen bir çok hastanede işlem yapılıyor zaten devlet kurumlarıda bunun farkında ihbar ve şikayetler değerlendirilerek işlemler yapılıyor imza kampanyası başlatınız diyelim oraya burayada yazdınız türkiye tüm engelli rapor alanların incelenmesi gerekir ozaman ihbar ve şikayet daha kesin sonuç alır etrafınızda böyle kişiler varsa ihbar ve şikayet edersiniz unutmayınki bu engelli sitesinde de böyle kişiler çok var iş kazasını trafik kazasını mana edip illaki pisikyatrik ilaç kullanıyorlar ha görünürde kullanıyorlar aslında kullanmıyorlar babaannesinin üstüne onun bunun üstüne ötv siz araç alan çok sonra ölürse ne yaparım diyorlar hatta biri araç almış ikinci aracı almak istiyor ama satarken indirimli satmıyor hele engell,i aylığı için o tamamen ayrı bir konu zaten sgk bir takım kontroller istemeye başladı bile fakat bu seferde yıllar itibari ile verilen oranlar değişik olduğu için ayrıca doktorların ve hst lerin de oranları fikirleri başka olduğu için kurunun yanında yaşda yanmaya başladı böyle bir durumda var böyle kişileri sahtekar olanların ve bunu yapanların hepsinin ALLAHA havale ediyorum

tb2nhf

Ben bimerden yazdım arkadaşım sağlık bakanlığına eski ve yeni raporların tekrar gözden geçirilmesi isteğinde bulundum. Elimden gelen başka şeyler olursa destek olmaya çalışırım.

sevgili akar ahmet şu an cok yogunum ama akşam kesinlikle bimere yazacam şikayetini burada yayınlarsan sevinirim

Akşam nasip olursa ben de yazarım inş. Hayırlı cumalar.

ahmet akar ve atom bombası özelden mesaj yazmayı unuttum ama gelen mesajları okumayı biliyom telefon numaranızı özelden yazarsanız detaylı görüşelim

ayrıca yeni konu acıyorum dikkatli inceleyin

Ben böyle birşeyler karaladım tb2nhf isteği üzerine remini çekip paylaşıyorum :)
6Xbk53.png

paylaşım icin sagol aynı şekilde yazıyı kopyalayıp yapıştırıp bimere gönderecem siteye resim koymayı bilmiyom herhalde yardımcı olurlar kendi adıma ve tüm engelliler adına sana teşekkür ederim diger arkadaşlarında desteklerini bekliyoruz

Tüm yazıları aynı formatta yazmayın, kendi yorumunuz doğrultusunda yazın. Benzer yazıları yollamanın gereği yok. Umursamadan geçebilirler. Herkes kendi yorumuyla farklı anlatım tarzıyla bildirim yapsın.

abi valla tamda ben bunu yazacaktım yazılar farklı anlamlar aynı olsun

Nasıl ki her memurun diploması tekrar inceleniyorsa.. Gerçek engel durumu olup olmayan memurlarınki de incelenmeli

S.P.Q.R. Gerçek engel durumu olmayan, normal yollarla atanmış sağlıklı memurlar inceleniyor şu an. Çoğu da incelendi. Hatta yeni atananlar bile incelendikten sonra işbaşı yaptırılıyor. 2-5-10-20 (artık kaç yılsa) yıldır memur olup, diplomasının sahte olduğu anlaşılan memurlar hep işten atıldı. İncelenenler arasında engelli memurlarda var; yalnız engelli memurların raporlarının da incelenip tekrar devletin kendi yetkilendirdiği uzman doktorlar tarafından kontrolden geçirilip, rapordaki engelleriyle ilgili gerçekten bir rahatsızlıkları var mı, varsa da engel oranları o rahatsızlıklarıyla doğru orantılı mı değil mi, bunların tekrar gözetimden geçmesini istiyoruz.

Son düzenleme:
arkadaşlar mesaja resmi nasıl ekliyoz yardımcı olun bimere konuyu yazıp fotosunu cektim buraya koyamıyom

vardır ama bence kuruma girince ortaya çıkar belli olur engelli olup olmadığı performansından görünmese bile yine de uyarma yapılması doğru olur

hemen bende gördereyim ,herkes göndersin arkadaşlar
eğer inceleme yapılırsa ki kesinlikle yapılmalı, binlerce haksız yere memur olmuş erken emekli olmuş insan hakkımız boşa gasp etmiş oluyor
onun yerine gerçek rahatsızlığı olan ama işi gücü olmayan gerçek engellilerin hakları iade edilmiş olur
Rabbim haksız yere haklarımız gasp eden bu insanların belasını versin

Allah'ın Adaletine şüphemiz yok ama biz bu dünyada kendi haklarımızı asla kimseye bırakmayalım
hemen yayalım bu paylaşımı her yere

benim ilk bir yıllık raporum %84 ikinci bir yıllık raporum %94 oran çıktı.sağlık bakanlığına yazın ki gerekirse bende dahil bütün raporlar incelensin.haksız yere engelli haklarından yararlanan kim varsa hakları ellerinden alınsın..ÇOK SAYIDA SAĞLIKLI İNSAN ENGELLİLERE SAĞLANAN BU İMKANLARI ÖĞRENİP BİR ŞEKİLDE BU RAPORU ALDI. GERİSİ SİZE VE BİZE KALDI..not: Biraz fazla %94 oluşu o kadarda değil :)

benimde raporum ilk başta incelemeye alınsın beni istedigi hakem hastaneye göndersinler

Üst Alt