Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda engelli memurlar için lojman hakkı var mı?

sadocan76

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar hem sitede hemde memurlukta yeni olan bir engelli kardeşinizim bu konuda benden daha tecrübeli olan arkaşlarım vardır mutlaka öncelikle engellilerin lojman hakkı ve engelli maaşlarıyla ilgili bilgi edinmek istıyorum beni aydınlatan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

orman bölge müdürlüğü ve sağlık bakanlığı her personeline lojman veriliyor diye biliyorum ama şartları ne bilmiyorum. Evli olmak ailesiyle yaşamak gibi şartlar olabilir. Bekara veya tek kalanlara veriliyor mu bilgim yok. Memur olarak atandıysan engelli ol yada olma en az 1.200 den başlarsınız.

Sosyal haklarda farklılık söz konusu olmamalı ancak maaş kurumlara göre değişiyor..

lojman hakkın tabiki var bulundugun kurum hangisi ise basvurunu yapıp şartlarını ordan ögren bence

arkadaslar bende bu lojman hakkı yanı önceliği için kanun aradım ama bulamadım varsa söylerseniz sevinirim.herkeslen eşit şarlara sahip biliyorum ben.

Lojmanlar ile ilgili olarak
Kamu konutları yönetmeliği vardır. Orada herşey detaylı bir şekilde yazıyor.
memurlara sıra tahsisli konutlar verilir. Bunun içinde her kurumun bir puan sıra listesi vardır. Bu listede en yüksek olandan başlayarak lojmanların tahsisi yapılır.
Puanlamada şöyledir..
Başarı, Hizmet yılı,evli/bekar, çocuk ve ek gelirler artı puanlar olarak toplanır ve evi olan farklı bir geliri olanların ise eksi punları esas alınarak yapılır...

Üst Alt