Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda engelli personelin servis aracını kullanabilmesine dair özel bir düzenleme..?

ali

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bana acıl bu konuda yardımcı olabilir misiniz

konu ben devlet memuruyum bizim personel servis aracımız var ama benim bu araca evden gidiş geliş problemim var
bizim için bu konuda bi kanun var mı varsa hemen cvp verirseniz çok sevinecem
şimdiden ilginize teşekkür ederim

Ali bey sevis te yada düzelgah ta fiziki anlamda sizin için özel düzenlemeler yapmak zorundalar diye biliyorum.

slm

abi bende öyle biliyorum ama ne fayda bana uygun bi olanak sağlanmıyor bende dilekçe yazdım ek olarak raporumu sundum ve bana birde bununla ilgili bi kanun varsa dilekçemin ekine eklemek istiyorum mümkünse kanunda yazan bir madde varsa o madde konusunda yardımcı olabilirmisin

bildiğim kadarıyla memurlara servis hakkı yok eğer sizin evin güzergahında işçi servisi geçiyorsa ondan yararlanabilirsiniz:)

mrb

yok şu an servisimiz var servisede biniyorum ama benim binmek istediğim servis 3 nolu hem otomatik kapı hemde geniş 1 nolu servise bin diorlar bende o normal kapı ve dar giriş çıkışı diyorum 1 nolu servis benim güzergahımda 3 nolu servisde benim olduğum yerden geçiyor ama güzergahı 2 km uzaklıkda benim güzerhaım değil kalkış yerim şurası diye almak istemiyor bende nasıl olsa burdan boş geçiyorsun buna binip gitsem ne olur diyorum ilgili kişi olumlu baktı tamam dedi ama başşöför inatlaşdı bende buna istinaden dilekçemi yazdım ve birde ekine kanun varsa bizim açımızdan rahat edebilceğimiz servise bine bilir die düşündüm varsa onuda dilekçeme ekleyip göndermek ilgili yere

Ali bey iş yerindeki fiziki şartların engelli lehine geliştirilmesi ile ilgili başlıklar var ama servis diye özellikle belirtilmemiş.

Ali bey şimdi tekrar baktım.google de çalışma hayatında engelli hakları diye orada yazıyor.kamu kurum ve kuruluşları çalışan engelliler için çalışma şartlarını ve ortamını onların lehine düzeltmek zorundadır diyor.

Üst Alt