Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda engelliye kar tatilini kurum idaresine haber vermek izin istemek gerekir mi?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Kamuda engelliye kar tatili ni kurum idaresine haber vermek veya izin istemek gerekir mi habersizce işe gitmememiz uygun olur mu?

Bağlı olduğunuz amire yada birime haber vermeniz sizin avantajınıza, sonuçta izinli olduğunuzu kimse bilmiyor olabilir, ben haber veriyorum valilik ten duyuru yapıldı diye.

Engelliye kar tatili yapıldığında genelde okul tatiliyle aynı mi oluyor

Çoğunlukla evet, Okulları tatil ediyorlarsa %99 engelli ve hamilelerede kamu kurum ve kuruluşlarda tatil ediliyor. ama benim gibi çalışma isteği ile yanıp tutuşuyorsanız tatillerden haberdar olmuyorsunuz :D. ben genelde tatildede gidiyorum, can sıkıntısından sonra zorla kovalıyorlar beni işten :D

Bulunduğunuz için Valilik internet sitesinden bu duyurular yapılıyor, ordan takip edebilirsiniz!

bildirim yapmanıza gerek yok, resmi yazı ile zaten kuruma bildiriliyor.. selametle...

Ben de hiç bildirim yapmıyorum zamanla alıştılar.

Üst Alt