Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda geçici işci olarak çalışanlara kar tatili olur mu?

farmer74

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Işkur üzerinden ilimize bağlı özel idare bünyesinde geçici engelli işçi olarak çalışmaktayım ilimizde kullanılan kar tatili izinlerinden yararlanabilir miyim.

T.C.
ANKARA VALİLİĞİ
İl Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı : 13688855-010.06.01-200 06/01/2015

Konu : İdari İzin

İlimizde hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde;

Hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olaylarının artacağının beklenmesi nedeniyle; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli personelden, hamile ve emzikli bayanlar ile engelli kişilerin, diyaliz hastalarının, kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan kişilerin 7 ve 8 Ocak 2015 tarihlerinde 2 (iki) gün süre ile idari izinli sayılmaları ve Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okullarında eğitim ve öğretime 7 ve 8 Ocak 2015 tarihlerinde ara verilmesi Valiliğimizce uygun görülmüştür.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

Kemal KARADAĞ
Ankara Vali V.

DAĞITIM :
-Vali Yardımcılarına
-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına
-İlçe Kaymakamlıklarına
-Kamu Kurum ve Kuruluşlarına
-Engelli Derneklerine

burada kadrolu personel izinli taşeron personel gelecek ibaresi yok mantıken kamuda gorevli isen izinli olman gerekiyor.

arkadaşım kamudaysan bunun geçicisi falan yok sanada tatil verilir

Üst Alt