Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda hemşireyim. Emeklilik için nasıl bir yol izlemem gerek?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben platformu yeni farkettim.engellilik nedeniyle emeklilik de yeni öğrendiğim bir konu.haliyle pek çok şeyi merak ediyorum.

42yasindayim.24yildir kamuda hemşire olarak çalışıyorum.
engellilik raporuyla erken emeklilik başvurusu yapmak istiyorum.doğustan kalça çıkığı ve sonrasında kalça ekleminde sürtünmeye bağlı kısalık ve incelik var.yskin tarihte doktora gitmedim.

nasil bir başlangıç yapacağım ve sonuç alabilirmiyim konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz.
vergi indirimi vs.den bahsediliyor.derece hesaplama nasıl yapılır.

Asuman Karaosmanoğlu

merhaba
sgk ya gidip onların sevkiyle öncelikle engelli raporu vermeye yetkili bir hastaneden %40 ve üzeri heyet raporu almanız gerek.

Bende sağ siyatik sinir lezyonu var ve sağ bacakta sol bacağa oranla yarı yarıya incelme var. Siyatik sinir hasarından dolayı oran verdiler ama inceliği hiç göz önünde bulundurmadı. kısalık konusunda da bir bilgim yok ablacım. ama en sağlıklısı hastaneye gidip heyete girmek bakalım ne verecekler.

Üst Alt