Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda memur olarak çalışıyorum. Malulen Emeklilik şartlarım neler?

mesutosman1984

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba değerli dostlar aranıza yeni katıldım bir kaç sorum ve desteklerinize ihtiycım olacak umarım bana yardımcı olursunuz su anda gerçekten zor bir dönemden geçiyorum çıldırmam an meselesi ve nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum

8.5 yıldır kamuda devlet memuruyum terör maduru olarak şehit kanunu kapsamında giriş yaptım Ankarada çalsııyorum.

Şu anda aplestik annemi hastası olarak Ankara numune hastanesınde 1 ayı aşkın hemetolojide yatmaktayım... kamuda çalışırken 5 yıla aşkım teksir-matba bölümnde tek olarak ders notları ve kitapçıklar gibi matba işleri yaptım son 1 yıldır bilgi işlem olarak görev yapıyordum kadrom teknisyen...
ilk teshis ve araştırma aşamasında doktorlar tarafından kemik iliği alındıgında maden görevliymişsin tepkisi ile karşılaştım... yapılan biopsiden sonra hastalıgıma teshis konuldu ve tedavim devam ediyorum hatta su anda bile bu yazıyı hastaneden yazıyorum...

sormak istedeiğim malulen emeklilik şartları kapsamında benim akibiyetim ve emekli olursam durumum tedavimimin etkilenmesimi yoksa emekli olmayıp iş hayatına devam etmem mi? ( edebilecek gücüm olmuyor hemen yoruluyorum ilikler çalışmadığı içinmiş ) emekliliğin bana artıları eksileri neler olur

ve birde iş yerimde çalıştıgım sürece gerek matbada gerekse bilgi işlemde bana maske eldiven yogurt demir sayım sağlık kontrolu gibi iş ve işlemler yapılıyormus bana bunlar hiö biri ne yaıldı nede verildi.

Bizde vatan millet Sakarya aşkı ile çalışmaya devam ettik şimdi bir bardak suyu almak için bile 2. bir insan gücüne ihtiyaç duyuyorum

teşekkürler

Osman bey, 10 yıllık hizmet süreniz var mı toplamda? Yani, kamu haricinde çalışmışlığınız varsa o günler dahil; askerlik yapmışsanız o süreleri borçlanarak elde edeceğiniz günler dahil toplamda 10 yıllık hizmet süresi olursa, malulen emekli olabilirsiniz.

Sağlık güvencesi açısından herhangi bir kaybınız olmaz.

askerlik yapmadım teror maduru oldugum için muaf tutuldum kamudan nce çalıştıgım bir kaç yer var ama hepsi sigortasız işlerdi ilk girşim maalesef kamu oda 8.5 yıl hatta tam olarak Memuriyete Başlama 16.09.2003 diye bilriim ben şimdi 1.5 yıl fiilen göreve devam edeceğim nasıl bir yol izlememei öneriisiniz

Üst Alt