Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda memurum. İstemediğim halde emekliliğe zorlanır mıyım?

fikopoççik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben kamuda memurum yuzde doksan ve yuzde seksen raporlarimi kuruma sundum ayrica hastaneden masam basi calisabilir hafif islerde calisabilir die saglik kirjl raporu aldim yuruyemiyorm mudurum beni emekliye sevk etmeye. Calisior ben olmak istemiorm sizce ne olur bilgi verirseniz sevinirm

kanunda müdür emekli edebilir maddesi yok...

bı tanıdık kamuda 61 yaşında adam hala çalışıyo normal sapasaglam adama kımse nıye calışıyon hala demıyo .
senı kımse emeklı edemez ordan ıstemezsen.

içiniz rahat olsun.. o kurum müdürün babasının malı değil.senin maaşını da o müdür bozuntusu vermiyor...
aynen bunu söyleyin..çalışabildiğiniz yere kadar çalışın..çalışma yeriniz o müdürün birimi olmazda başka bi müdürün birimi olur..hiç takmayın.. moralinizi bozmayın..

O ALÇAK müdür, sizi emekli olmaya zorlayamaz.Bu kanunen yasak bir kere.O ÇAKAL müdür suç işliyor ve bunun farkında değil.Bu ülkede engellilerin sorunlarıyla ilgilenen gerçek ve samimi bir hükümet olsaydı bütün bunlar yaşanmazdı.Adam engelli,aday memur tayin olabiliyor bir kurumda, ama aynı statüde engellilerin bağlı olduğu bakanlık olan sosyal politikalar bakanlığında tayin olamıyor.20 sene sonra engelliler açısından çok gelişmeler olur da biz göremeyiz.

Üst Alt