Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda mesleğinizi yapmanıza fırsat veriliyor mu?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz KPPS ve EKPSS ile okuduğumuz mesleklerimize atandık, bu çok güzel bir duygu ancak şu var ki bazı yerlerde mesleğimizi bire bir yapmamıza fırsat verilmiyor. Bizim kapasitemiz, eğitimimiz engelimiz bahane gösterilerek göz ardı ediliyor. Bu tür sıkıntılar yaşayan arkadaşlar var ise onlarla bu konu hakkında istişare yapmak isterim.

Malesef verilmiyor 7 yıldır devlet memuruyum ama mesleğimi icra etmeme engel oluyorlar ne yzık ki akılları sıra başka işler yaptırmaya çalışıyorlar onları da ben kabul etmiyorum

Merhaba Dj_Boran mesleğiniz nedir sanırım aynı dertten muzdaribiz, bana da mesleğimden atandığım için ancak ufak çaplı yöneticilik falan veriyorlar zaten başka türlü ben de kabul etmem çünkü benim gönlüm kendi mesleğimi yapmaktan yana ve fırsat verseler yapabilirim sonuçta bu mesleğin yüksek lisansına sahip insanım. Siz neler yaşadınız biraz bahseder misiniz sakıncası yoksa.

Üst Alt