Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda özel statüde çalışıyorum. Emekli olurken kıdem tazminatı alabilir miyim?

kamil19

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben 4081 sayılı özel bir kanunla kurulmuş resmi bir kurumda çalışmaktayım benim çalıştığım kuruma personel alımları yönetim, Vali veya Kaymakam onayı ile atamayla olmakta ben ve benim gibi türkiyenin her bölgesinde aynı işle ilgili çalışan arkadaşlarımın konumları statüleri belli değil ben bu konuyu Bimerde dahil birçok yere yazdım bana konumum statüm olmadan cevap veremeyeceklerini söylediler.
Şimdi soruma geleyim arkadaşlar ben söz konusu bu kurumda 20 yıldır çalışmaktayım şimdi ise ankara onaylı %46 vergi indirim raporumla emekli olmak için müracaat edeceğim benim çalıştığım bu kurumda bu zamana kadar kimseye emekli olduğunda kıdem tazminatı ödenmemiş bende 20 yıllık emeğimin karşılığını almak istiyorum herkes gibi arkadaşlar ben buradan emekli kıdem tazminatı alabilirmiyim alamazmıyım bana bu konuda bir bilgi verirseniz çok memnun olurum

Arkadaşım bu şekilde soru işaretleri ile dolu bir soruyla sağlıklı cevap almanız mümkün değil.
Bu hangi kurumdur açıkça yazarsanız bilgi sahibi varsa cevaplar.

ufukapl beye ek olarak bu tazminat alamayanlar neden tazminat alamıyor, yazarsanız

4081 sayılı kanun diye yazdım ya çalıştığım yerde Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı
neden tazminat alamıyorlar sorusuna da para yok diye alamıyorlar

Üst Alt