Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda sağlık personeli olarak çalışıyorum. Ağır bir iş yüküm var..?

kelebek83

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
özürlü hemşire olarak çalışmaktayım. 2011 yılında atandım ama ağır birimlerde çalışmaktayım geri hizmet birimlerinde çalışmak istedim ama doktor eşleri gibi çeşitli torpilli kişiler yüzünden oralara görevlendirilemiyorum bu durumu nerelere iletebilim yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Merhaba Elif Hanım,

Üniversite Araştırma, Eğitim Hastanelerinden mi bahsediyoruz yoksa Sağlık Bakanlığı bünyesinde Kamu Birliği'ne bağlı bir Devlet Hastanesi'nden mi? Mesajınızdan büyük ve yoğun bir hastane olarak düşündüm biraz anlatırasanız bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.

merhaba selenay hanım;
Sağlık Bakanlığı bünyesinde Kamu Birliği'ne bağlı bir Devlet Hastanesinde çalışıyorum aynı zamanda bu birliktelikle eğitim ve araştırma oldu.yardımcı olursanız çok sevinirim çok zor durumdayım biryerlere sesimi duyurmam lazım

uzun süre ayakta kalması gereken işlerde çalışması uygun değildir diye rapor alırsanız normalde acil gibi yoğun yerlerde çalışmaz ve nöbete kalmak zorunda olmazsınız ama bu iyi vicdanlı bir idareciniz varsa böyle olacaktır.yoksa dilekçe verin çalışmak istediğiniz yeri ve mazaretinizi yazın dilekçenize istediğiniz bir yanıt alamazsanız mahkemeye verin..

Elif Hanım birçok şeyi Yusuf Bey yazmış zaten nöbet raporunuz var mı bilmiyorum yoksa öncelikle onu ve çalışma gücü durumunuzu belgeleyen bir rapor almanız uygun olacaktır. Öncelikle Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ile şahsen görüşüp durumunuz anlatmanız uygun olacaktır. Cevap alamazsanız bir dilekçe yazıp evrak kayıttan numara alıp dilekçe vermelisiniz. Evraktan numara alarak yazılan dilekçelere cevap yazmak zorundalar.

Elif Hanım siz önce bunları bir yapın ve durumdan bizi lütfen haberdar edin benzer durumda olan arkadaşlarımız varsa birlikte öğrenelim :)

ben özürlü sınavıyla atandım özürlü kadrosunda çalışıyorum almış olduğum engelli raporum bunlara yeterlimi bilmiyorum nöbetli çalışmıyorum ben nöbet istemedim o yüzdende nöbet yazamıyorlar ama orada buradada süründürüyorlar müdüre hanımla görüştüm selenay hanım ama sağolsunlar torpilli kişiler varken ben geri hizmet birimlerine yerleştirilemiyorum yer değişikliği talep ettim ama farklı bir ağır birime verebileceklerini söylediler tabi ki bir gelişme olursa yazarım buraya ama hakkımın yendiğini düşünüyorum

mutlaka dilekçe yazın mazaretinizi ve istediğiniz birimi belirtin red yazamazlar yazsalar bile daha üst bir yer bunu mutlaka bozar..hakkımız olan şeyleri birilerinin yemesine göz yummayalım lütfen..önünüze hep engel çıkarırlarsa bence bimer e durumu iletin..

Arkadaşım durumunu ve isteğini kuruma dilekçe ile bildir.pozitif ayrımcılık hakkımız var.seni durumuna uygun bir yerde çalıştırma zorunlulukları var.idaredekilerin sana verdikleri cevap tamamen şahsi cevap.bu konuda zorluk çıkarırlarsa bimere yaz.Yozgatta özürlü olup geri hizmette çalışan çok hemşire var.hakkını ara.onlarda yasaları iyi bilirler.yasalar bizden yana

Elif hanım nöbet tutamaz raporun yoksa bence en kısa zamanda almalısın, sana nöbet tutamaz raporun olmadığı halde lütuf yapmış nöbet yazmamış konumuna geçmesin yönetim. Raporunda iş gücünle ilgili bilgi var mı bilmiyorum eğer varsa raporunu ve nöbet tutamaz raporunu eklediğin bir dilekçe yaz evraktan numara almayı ihmal etme. Sonra dilekçenin cevabını bekle cevap vermek zorundalar eğer olumsuz bir cevap gelirse bir üst makam veya Bimere yazabilirsiniz.

Nöbet tutamaz raporu almama gerek yok kiotomatik olarak nöbetten muaf oluyorum bu konuda yasa açık özür memur nöbet istediğini onaylamadığı sürece nöbet yazılamaz.
Arkadaşlar teşekkür ederim ben en kısa zamanda dilekçe ile tekrar başvurcam bakalım gelişmeleride yazarım çok teşekkür ederim.

Elif Hanım inşallah olumlu gelişmeler diliyor ve bekliyoruz.

teşekkür ederim selenay hanımcım inşallah lumlu sonuçlanır ama sonuna kadar hakkımı arıcam

Benimde % 50 engelli raporum var yoğun bakımda calıstırılıyorum ve amirim tarafından mobbinge maruz kalıyorum. Amirim benim mesleki yeterliliğimi sorguluyor. Bana sana ceza veriyorum yoğun bakımdasın dedi.ve ben devlet memuruyum ne yazıkkı elimizde raporumuz olmasına rağmen mağdur ediliyoruz artk çalısmak istemiyorum istofa etmeyi bile düşünüyorum

Üst Alt