Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda taşeron olarak çalışanlara kadro verilmesi çalışması var mı?

@KONUSAMIYORUMM[FONT=sans-serif] [/FONT]Tekirdağ Belediyesinde Taşeron olarak Çalışmaya başladım 01/01/2016 da

Bende Aydın büyükşehir taşeron engelli olarak çalışıyorum inş Engellilere kardeşim verilir

Engelli Taşeron

Kamuda taşeron olarak çalışan Engelli Arkadaşlar Sesimizi Tam duyarma zamanı değilmi? Kamuda engelli taşeron olarak çalışan tüm engelliler kadro alınsın Tek yürek olup sosyal Medyada buluşup kadro dileğimizi dile getirelim mi...

Mart ayında sn başbakanımız ahmet davutoğlu bu konuyla ilgili calışmalarından bahsetmiştir. Gerek taşören'le ilgile gerekse engellilerle ilgili secim vaatlerinin arasında yeralmıştır. Bilginize!

Aksiyon61 taşeron engelli çalışanların kadro alınması ile ilgili Başbakınımız konuşmuştu

çalışanlar, asil iş ve asil işi yapmayanlar olarak ikiye ayrıldıktan sonra asil işi yapan taşeron işçiler kadroya geçirilecek.

Engelli taşeron olarak çalışanların tümü kadroya alınsın hepimiz Sesimizi duyurmak için çaba gösterelim Arkadaşlar

Asıl iş ve asıl işi yapanlar kadroya alınacak doğru yorum ama engelliler bunun dışında yani engelliler kadroya alınacak kamuda calışan engellilerden bahsedilmektedir. enazından ben öyle biliyorum bilginize...

aksiyon61 Kamuda çalışan taşeron engelli kadro alıncak böyle bir Çalışmamı var tam olarak anlayamadım

Tam olarak kesin bir şey yok anladığım kadarıyal

Mrb ben kamuda taseron olarak calisiyorum %40 engellı raporum var ama bu rapordan ne sirketin nede kurumun haberi var vergi indirimim kabul olmadi yapmam gereken bisey varmi

Vergi indirimden faydalanamıyorsanız bile bence kuruma bilgi veriniz en azından engelli stadüsünde çalışırsınız

Taşeronlarda da belli oranlarda engelli çalıştırma zorunluluğu var mı ?

"DANUA" evet var en az 3 engelli calıştırma zorunluluğu getirilmiştir aksi takdirde devlete yüklü miktarda ceza öderler.

ne olacak bu taşeronların durumu, davutoğlu'ndan sonra ses soluk çıkmıyor.

Üst Alt