Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamuda taşeron olarak çalışanlara kadro verilmesi çalışması var mı?
Kamuda taşeron olarak çalışan Engelli Arkadaşlar Sesimizi Tam duyarma zamanı değilmi? Kamuda engelli taşeron olarak çalışan tüm engelliler kadro alınsın Tek yürek olup sosyal Medyada buluşup kadro dileğimizi dile getirelim mi...
Mart ayında sn başbakanımız ahmet davutoğlu bu konuyla ilgili calışmalarından bahsetmiştir. Gerek taşören'le ilgile gerekse engellilerle ilgili secim vaatlerinin arasında yeralmıştır. Bilginize!
Asıl iş ve asıl işi yapanlar kadroya alınacak doğru yorum ama engelliler bunun dışında yani engelliler kadroya alınacak kamuda calışan engellilerden bahsedilmektedir. enazından ben öyle biliyorum bilginize...
Mrb ben kamuda taseron olarak calisiyorum %40 engellı raporum var ama bu rapordan ne sirketin nede kurumun haberi var vergi indirimim kabul olmadi yapmam gereken bisey varmi
@Danua
Çalıştırdığı işçi sayısı belirtilen limiti aşan her işveren için bu zorunluluk geçerli, taşeron firmalar da dahil.
Aşağıda bu konudaki son haberin linkini veriyorum.