Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda taşeron olarak çalışıyorum. Kadro alımı olur mu?

serhat1969

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kamuda engelli olarak çalışıyorum 12 yıldır acaba engelli olarak kadroya alım olacak mı %42 engelin var bilgilendirirseniz sevinirim

serhat1969

Bu tamamen siyasi iradenin vereceği bir karar. Kamuoyunda buna yönelik bir açıklamaya rastlamadım.

serhatım lise mezunuysan e kpss gir ilk okul orta okulsan kuraya girersin böylelikle atama şansın olur

Olur olmaya ama nasıl?

Kadro dedikleri şirketi aradan çıkaracaklar kamu sizle sözleşme yapacak memurun hakkına sahip olmayacak nasıl şirkette çalışıyorsan o şekilde çalışacaksın amirin seni işten çıkartmak isteyince performans notunu kötü verince seni işten çıkartıp tazminatını ödeyecek herkes çok şey bekliyor ama malesef öyle olmayacak.

Aslına bakarsanız burda devlet karlı çıkacak şirketin 1800 TL verdiği kişiye 2000 TL verecek göz boyamak için heyacanla bekleyenler başta çok sevinecek ama yaşayarak ne demek istedigimi anlayacaklar.

Açıkçası sanki memur olacak havası var insanlarda böyle bir şey yok.yazilacak çok şey var ama daha fazla yazmayım. Bu yazımda burda dursun ki tarih unutmasın. Tüm bunları Yaşayınca bu konunun altına yazarım:)

Son düzenleme:
Üst Alt