Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bir keresinde şu kamudaki uzmanlarımıza bir işim düşmüştü ve hep santralden sağolsun bayan uzmanları bağlamıştı allah'ım bu nasıl uzmanlık bu nasıl uzman diye kafayı yemiştim bilirsiniz işte en sonunda şube müdürünü bağladıda hayata yeniden kamuya yeniden inandım yoksa öyle bir kurum olduguna inanmayacaktım :wink:
kamuda uzman kadroları var.
mesela MİT'de var örneğin uzman kadrosu; ayrıca uzman yardımcılığı kadrosu da var.ayrıyaten bu sağlık meslek liselerindede uzman öğretmenlik kadroları var sonavları var giriyosun yeterli olunca sana uzman öğretmen ünvanı veriyolar.
Uzman yardımcısı olarak ben varım Queen,Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda çalışıyorum henüz 10 ay oldu.İşimi çok seviyorum,bir arkadaşımız uzmanlık konusunda olumsuz izlenim edinmiş maalesef ama genellememek lazım.İnsan sürekli kendisini geliştirmeye çalışmaktaysa uzmanlık kariyer memurluk olarak oldukça önü açık bir statü.Siz hangi kurumdasınız?