Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamudan ayrıldım. Emekliliğime 4 ay var. Bu arada özel sektörde çalışayım mı?

yomaz

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben en son kamudan çalışıordum ve işten ayılırmak zorunda kaldım emekli olmama 4 ay var özel sektörde işe başlasam nasıl bir etkisi olur emekli olana kadar bekleyim mi yoksa özel söktör girip işbaşımı yapalım kamudan emekli olmanın avantajı var mı

kamuda emeklilik 15 sene. özelde 18-20 sene arası engel oranına göre. nasıl olcak bilmiyorum. umarım bilen arkadaşlar yanıtlar.

yomaz

engelli oranın kaç?
sigorta başlangıcı nedir?
özel sektörde daha fazla çalışa bilirsin. 4 ayda değil de örneği:1 sene sonra olabilirsin.

kamudan emeklilik

arkadaşlar ben belediyede 10 yıl çalıştım ve işten ayrılmak zorunda kaldım 04.02.2017 tarihin de emekli olacagım kısmet olursa sizlerden istegim şu bana özel sektörden iş teklifi geliyori şe başlasam mı yoksa bekleyip kamudan emekli oluncamı başlasam yardıma ihtiyaçım var bilen arkadaşar bekliyorum kamudan emekli olma avantajı varm ı

ne gibi bir avantajı kast ediyorsunuz memur emeklisiyseniz memur emeklisi şartlarını taşıyorsunuz işçi emeklisiyseniz işçi emeklisinin şartlarını taşıyprsunuz ememkli olunca engelli emeklisi diye bir statü yok

Üst Alt