Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamudan malulen emekliyim. Vergi indirim hakkı alabilir miyim?

zet1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum belki konuyla doğrudan ilgili değil ama bişey sormak istiyorum. Ben sınıf değişikliği alarak kamudan malülen emekliye ayrıldım ancak raporumda iş gücü kaybı oranı yazmıyor ilgili kanuna baktığımızda 3/2 si gibi bir ifade var. Şimdi ben vergi indiriminden yararlanabilmem için bu raporumla müraacat etsem benden iş gücü kaybı oranı isterlermi isterlerse şayet yeniden mi rapor almam gerekli? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.

Malulen emeklisiniz,vergi indiriminin size ne gibi bir avantaj getireceğini düşünüyorsunuz?
Vergi indirimi;
1- Maaşa az da olsa katkı sağlar,siz zaten malulen emeklisiniz ve tekrar çalışamazsınız.
2- Erken emeklilik sağlar,siz zaten emeklisiniz.
Başka da bir avantajı yok sizin vergi indirimi almanız için bir neden yok.

vergi indirimini almadan nasıl malülen emekli oldunuz

serdar ben başka bişey sorcam sana sen kaç yıldan emekli oldun ve emekli maaşın ne kadar baglandı bizimle paylaşırsan sevinirim.

sezgin ile serdarı karıştırmışsınız.

Kusura bakmayın ben yanlış sormuşum:) demek istediğim malulen emeklılıgın getırdıgı haklardan yararlanabılmek ıcın raporda ozur oranının yazması gerekıyormus ancak benım raporumda boyle bır ıbare yok ne yapmam gerekıyor.

bu arada kamudan malulen emekli oldum temmuz maaşım son zamlarla birlikte 1084 filan..

Malulen emekliliğin getirdiği haklar derken ne kastettiniz ben anlayamadım.

Üst Alt