Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuya alımlar durdurulmuş..?

White Wolf Spirit

Aktif Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Haberlerde izledim kamuya alımlar durdurulmuş süreside belli değil. Bu bize de vuruyormu acaba ekpss ile yerlesenlerde beklicekmi ,?

HAYIRLI OLSUN
Bundan sonrada Kamu alımlarında Cimri Davranacaklarını söyledi.

benimde merak ettiğim konu buuuuuu tüm şehirler iş başı yaptı ben ankaradayım atanmam valilik onayında acaba beni etkilermi çok merak ediyorum

Kardes simdi bize vuruyomu bn puanimi aldim muglayada yerlestim is basi yaparmiyim yoksa beklicekmiyim

Ulan arkadaş bastığımız yere fayans döşenmiyo yerleştik işbaşı ne zaman yaparız derken şimdi bu çıktı bizi nasıl etkiler bu durum muamma ben bu hafta başı iş aramaya başlarım bıktım bu muhabbetlerden

Internet ten haberin detayına bktmda işçileri kapsiyomus.memur olanların ataması devam ediyormuş. Ntvye yaptığı açıklamaya baktım internet kamu haberine bktm öyle diyo. Inşallah öyledir. Tam atandik iş başı yapış derken bi süpriz olmaz insallah

Haber bizimle alakalı değildir diye düşünüyorum ama içimdede şüphe var açıkcası

valla şuan moral sıfır.ekpss kazandık evrakları verdik yerimiz belli oldu.işe başlamamız kaldı derken bu haber altüst etti bizi.inşaallah bizle ilgili değildir.3 yıldır çalıştığım işden ayrıldım.Milletin maskarası olduk zaten kaç gündür başlayamadık.bide bu karar bizi etkilerse psikolojimi düşünemiyorum..

Arkadaşlar, yeni alımlar bir süreliğine dondurulmuş sizinle alakası yok sizler atandınız sadece göreve başlamadınız sizleri kapsamıyor

fetö fetö... derken iyice zıvanadan çıktılar. İlgisi olmayan insanlar bile artık gözlerinde potansiyel bir fetöcü oldu. Rüzgarı kendileri ekiyor, fırtınayı kendileri biçiyorlar olan biten ise istikbali için iş peşinde koşanlara oluyor. Şu ülkede yaşamak ne zormuş be !

Üst Alt