Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuya atandım. Vergi indirimi nasıl alacağım?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Ben 20 yaşındayım Tekirdağ MEB hizmetli olarak atandim vergi indirimi alınca maaşımın artacağına dair bir bilgi aldım İstanbul Tıp Fakültesinden( CAPA ) %42 raporum var.. Hangi yolları izleyeceğim bilmiyorum, bana bu işlerden anlayan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim..

işyeri muhasebesine git vergi indiriminden faydalanacgını belirt baglı maliyeye gönderirler seni orda üç hastaneden birini seçer kurula girersin kagıdın eline geçince iş yeri maaşına uygular bende yüz tl civarı sanırım seneni dolduruncada emekli olursun benim zamanımda süreç böyleydi ama degişenler olabilir

Engelli Memur maaş arttırma.

Merhabalar,

Ben engelli olarak MEB'e atandım, %42 raporum var benim bildiğim engellilerin maaşı bazı vergiler alınmadığı için biraz yüksek oluyormuş? Bu doğru mudur? Doğru ise hangi yolları izlemem lazım ve bu orana ne kadar artış olur?

vergi indirmi yansıyor 3. derece olduğu için 35 TL gibi bir rakam...personelle görüş

nfrysmn

Sıkıntı şurada okulda tek memur benim ve galiba senin personel dediğin de benim fakat bende bilmiyorum 35 TL bişey değilmiş be :p bende ümitlendim arttırırım diye :D

maaşlarınızı hazırlayan sorumlu şefle görüş. ben öyle yaptım

vergi dairesine gidiceksin çalıştıgın kurumdan aldıgın belge fotograf kimlik fotokobisi raporun bunlarla gidip kaydını alacaklar agidende yararlanacaksın

engel oranına bakılırsa 30 tl gibi bir artış sağlıyor

30-35 TL çok büyük bir memla değil boş bir günümde uğraşmak lazım bu iş ile :)

Üst Alt