Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuya atanırsak saglik nedeniyle tayin nasil oluyor?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
Arkadaslar sizofrenim hizmetli memur olduk diyelim sirnakta saglik nedeniyle ankaraya tayin olabilirmiyim boyle bi sey varmi varsa tayin olan ayni yada piskiyatri bi hastaliktan dolayi cevap yazsin tesekkurler

engelli raporun %40 ve üzeri ise olabilirsin.

Peki nasilmoluyor surec psikiyatri hastalarida tayin olabiyormu kesinmi kolaymi bi aksilik cikiyormu

Var abi 100de45 atipik psikoz surekli rapor hayal kuruyomda memur olursak kolay girelim diye doguyu secer sonra tayin oluruz diye soruyom

Tayin olan yada bilgisi olan arkadaslar varsa ozellikle psikiyatri engelliler cavabinizi bekliyorum

arkdaş daha memur olmadan tayın düşünüyosunn.öne bi memur ol .ondan sonra tayın düşün

Arkadaslar yorum yapacak elestiri yapacak arkadaslar cevap yazmasin

Ok abi sagol cevap icin malum doguyu kimse istemiyo bizde colugu cocugu arkamizdan surukleyeceksek is zord diye sordum bu arada is garantisi haric sartlarim memurluktan iyi abi sorun psikiyatriden hastaneye yattigi iz zaman malum sirkette oldugumuz icin popoyo tekmeyi yiyoruz ayni durumdaki arkadaslar iyi biir amac guvanilir is olmasi deli damgasi yiyip isten atilmamak bunlari yasadik yasayanda cok vardir ondan bu kadar uzerine duserek sordum bazi arkadaslar anlaamis yada ben biraz alinganim ozurlu olarak toplumdan dislaniyoruz yarin memeur olsakta aynisi olacak cunku memur arkadaslarim var onlarda ayni seyden sikayetci yardimlar icn sagolun

2015 atamalarında bu seferlik istediğin yere tayin hakkı verdiler. ama yine verirler mi bilemem. sen vermezler diye hesap ederek tercih yap. ya da 3 yıl dayan atandığın yerde.

adaylığının kalkması lazım adaylık kalktıktan sonra engellilere 1 defaya mahsus tayin hakkı var, istediği yere tayin isteyebiliyor. ondan sonra 3 yılda bir il içi, 5 yılda 1 de il dışı tayin talebinde bulunabiliyorsun. Bunların dışında hemen olmasını istiyorsan geçici görevlendirmeyle isteyebiliyorsun o da zor biraz

Son düzenleme:
Üst Alt