Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamuya atanırsak saglik nedeniyle tayin nasil oluyor?
Arkadaslar sizofrenim hizmetli memur olduk diyelim sirnakta saglik nedeniyle ankaraya tayin olabilirmiyim boyle bi sey varmi varsa tayin olan ayni yada piskiyatri bi hastaliktan dolayi cevap yazsin tesekkurler
Ok abi sagol cevap icin malum doguyu kimse istemiyo bizde colugu cocugu arkamizdan surukleyeceksek is zord diye sordum bu arada is garantisi haric sartlarim memurluktan iyi abi sorun psikiyatriden hastaneye yattigi iz zaman malum sirkette oldugumuz icin popoyo tekmeyi yiyoruz ayni durumdaki arkadaslar iyi biir amac guvanilir is olmasi deli damgasi yiyip isten atilmamak bunlari yasadik yasayanda cok vardir ondan bu kadar uzerine duserek sordum bazi arkadaslar anlaamis yada ben biraz alinganim ozurlu olarak toplumdan dislaniyoruz yarin memeur olsakta aynisi olacak cunku memur arkadaslarim var onlarda ayni seyden sikayetci yardimlar icn sagolun
2015 atamalarında bu seferlik istediğin yere tayin hakkı verdiler. ama yine verirler mi bilemem. sen vermezler diye hesap ederek tercih yap. ya da 3 yıl dayan atandığın yerde.
adaylığının kalkması lazım adaylık kalktıktan sonra engellilere 1 defaya mahsus tayin hakkı var, istediği yere tayin isteyebiliyor. ondan sonra 3 yılda bir il içi, 5 yılda 1 de il dışı tayin talebinde bulunabiliyorsun. Bunların dışında hemen olmasını istiyorsan geçici görevlendirmeyle isteyebiliyorsun o da zor biraz