Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuya sakat statüsünde atanacak arkadaşlarımızı önemli sorunlar ve görevler bekliyor

OturanBoğa

Yönetici
Konular
677
Reaksiyonlar
1,219
Kısa süre içinde onbinlerce arkadaşımız kamuda çeşitli görevlere başlayacaklar. Mimari sorunlardan tutun, işyerinde uğrayacakları tacizlere kadar onlarca sorunları olacağını şimdiden söylemek çok yanlış olmaz sanırım.

Yeni açtığımız bu Kamuda Engelli Personel Olmaktan Kaynaklı Yaşanan Sorunlar forumunun bu tür paylaşımlar için önemli bir yer olacağını düşünüyorum. Tekerlekli sandalyeye uygun olmayan binalar, tuvaletler, servisler, lojmanlar; sağlığı zora sokacak görevlendirmeler, sakat olduğu için ayrımcılığa maruz kalmalar...

Bu sorunları aşmak, atanan arkadaşlarımız için önemli bir görev aynı zamanda. Sizler çok önemli bir dönemde çok önemli bir sormluluk yükleniyorsunuz. Sizin sayenizde binlerce mekan erişilebilir olacak ve milyonlarca sakat-olmayan sakatlarla iletişim kuracak.

Bildiğiniz, öncülersiniz işte. Kolay gelsin :)

Allaha a şükürler olsun benim amirlerim ve arkadaşlarım çok anlayışlı çıktı...

Ne kadar çok engelli istihdam edilirse o derece doğru orantılı olarak problemlerrin azalması görülür çünkü bizleri görmek istemeyen kesimler bizleri ne kadar çok görürse o denli bize alışır ve belki bir gün bizimde her neremizde uzuv kaybımız olursa olsun sadece ama sadece düşündüğümüz için aslında kendilerinden insan olma açısından hiçbir farkımızın olmadığını anlarlar

İki ayrı kurumda çalıştım ve hiç bir sorun yaşamadım... Bazı kendini bilmez bir kaç vatandaş dışında...

sorun yok.durmak yok,çalışmak var.engelliyiz ama engel tanımıyoruz.yakın zamanda müdür olacam inşallah

MUHENDIS;

sayın müdürüm kamuya engelli memur olmak için neler gerekiyor? okul,yaş,özürlük oranı?

Adnan kardeş kamuda engelli memur olmak için,devletin engelliler için açtığı sınavlara gireceksin.bende o belirtilen sınavlarla girdim işe.

Üst Alt