Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kan basıncım yüksek. Skolyoz ve kifoz ameliyatı olmam gerek. Riskli midir?

dejavu25

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben 19 yaşındayım. ben kalp hastasıyım (vsd). 1.yaşında oldugum kalp ameliyatından sonra göğsümde bir deformasyon oluşmuş genelde bu ameliyatı geçirenlerde kifos vs. oluşuyormuş fakat ilerde düzeliyormuş.. yaklaşık 7. sınıftan beri kambur duruyorum.ilk başlar çok önemsemiyordum. lisede çok hızlı bir şekilde artınca doktora gitmeye başladım. gittiğim her doktor ameliyat olman lazım dedi fakat bu kalp hastalığım yüzünden çoğu doktor bu ameliyata yaklaşmıyor. kan basıncım normal bir insanın daha fazlaymış ve bu omurga ameliyatlarıda çok agır ve kanlı ameliyatlarmış. internette bir kaç şey okudum korkuyorum felç kalma durumları falanda varmış sanırım. sizce korkmalı mıyım ?
bu ameliyatları olanlar biraz bilgi verebilir mi (kan basıncı ameliyat olmama uygun hale geldiği an olmayı düşünüyorum) ve istanbul da bu ameliyatı olabileceğim doktor önerileriniz vs. bazıları 3-4 kez olmuş bu ameliyatı tek seferde yapılmıyor mu ? ameliyatın riskleri nelerdir ? şu an üniversitede okuyorum bu kamburluk beni gerçekten çok üzüyor her konuda çok moralimi bozuyor. ne kadarda sıkıntılı olsada bu ameliyatı gerçekten olmak istiyorum artık çok sıkıldım :(

yazım yanlışları vs. bir hatam olduysa affola... forumda yeniyim. bu konu hakkında bir çok paylaşım gördüm fakat çogu çok eski idi ondan bu konuyu açma geregi duydum

Üst Alt