Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kan kanser hastası arkadaşıma 6 ay süreli rapor veriliyor!?

morfeuse23

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar durumu iyi olmayan bir engelli kardeşimize yardım etmek istiyorum o yüzden bilmediğim konuları burdan öğrenip ona göre yardım edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kişi Kan Kanseri, evde yaşayan kendisi eşi ve cocuğu olmak üzere 3 kişiler
bu arkadaşa sadece 6 aylık sağlık raporu %70 olmak üzere veriliyor ve 6 ayda 1 de bu rapor yenileniyor
bu arkadaş her 3 ayda bir engelli maaşı alıyor 6 aylık olduğu için raporu bir rapor süresinde 2 kere maaş alıyor tekrar rapor alırsa geliri var yok hastahaneye gidemeyecek durumdaysa alana kadar hiç geliri yok

şimdi arkadaşlar kan kanseri durumunda sürekli rapor alamazmı bu arkadaş
bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplasın bu arkadaş için nasıl bir yol izlemeliyim kendisi gerçekten çok madur durumda yardımcı olmak istiyorum ama kısıtlı bilgilerimle yanlış yönlendirmekte istemiyorum.

ve evde bakım maaşı bağlanamazmı gelir kriterine uyuyor kan kanseri bir hasta nasıl olurda ağır engelli sayılmaz.?

bilgisi olan yokmu ?

Üst Alt