Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kan şeker ölçüm cihazları hakkında bilgisi ve önerisi olan var mı?

Eğce

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar.

Bende tip iki şeker var. benim ölçüm yapan güvenilir bir cıhaza ihdiyacım var. varsa markası. Hasdanede damardan aynı anda hem cihaz hem laboratuvara verilen kan. sonucu degerleri laboratuvar 100 se bendeki cihaz 117 gösderiyor .
bendeki cihaz -lever chek.ve med pulus
. Güvenilir bir marka ismi bilen varsa yazarsa menmum olurum.....

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.. Ben yaklaşık 5 yıldır Bayer firmasının Ascensia Entrust marka şeker ölçüm cihazı ile çbuklarını kullanmaktayım ve hamdolsun aletten çok memnunum..Şimdi açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtüreceğim zaman ben de bu aleti yanımda götürüyorum ve laboratuvar neticeleri ile makine neticelerini karşılaştırıyorum.. Genellikle benim alet laboratuvarın neticesinden 18-22 birim düşük gösteriyor.. Yani alette çıkan sonuç 100 ise laboratuvar neticesi 120 gibi, sizinkisinin tam tersi.. Laborant da hastahane görevlisi de kimi aletlerin daha düşük, kimi aletlerin ise laboratuvar değerlerinden daha yüksek gösterdiklerini söyledi..Demek sizinkisi yüksek benim alet de düşük gösteren cinsten.. Neticede fark 20 civarında çıkıyorsa alet güvenilir demekmiş.. Bana da bunu kendisi de şeker hastası olan bir tıp profesörü arkadaşım söylemişti..
Size sıhhatli günler diliyorum..

alifatih1958 Neticede fark 20 civarında çıkıyorsa alet güvenilir demekmiş.. Bana da bunu kendisi de şeker hastası olan bir tıp profesörü arkadaşım söylemişti- Teşekür Ederim.Kardeşim sizede geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim. o zanman demek oluyorki elindeki cıhazın yüksek veya düşük göster diğini bilmek gerekiyorki telaşa gerek kalmasın şeker hasdaları için 20 fark önemli bir değer.psikolejik olarak insan etgileniyor.....

Üst Alt