Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanada hızkesiciler...

mac72

Emektar Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
48
att00010p.jpg

att00013l.jpg

att00016b.jpg

Çok güzel düşünmüşler. Gerçekmiş gibi duruyorlar. :)

kesinlikle bizim ülkeyede lazım ..:D ama kanadalalılar cimriymiş biz paraya kıyıp gerçeklerini yapıyoz asfaltlara..:D

Biz Türkler Almanlardan asfalt yol yapımını öğrendiydik Almanlarda biz Türklerden YAMA yapmasını öğrendilerdi . . Bence bize gerek yok böyle yola bozuk görüntüsü vermeye bizzati kendileri mevcut zaten :D :D

O halde bizim sürücüleri korkutmanın başka yollarını bulmak lazım.. : ) Orjinallerine bile aldırmayıp , hızlarını kesmiyolar da.. :)
Dıscovery de izlemiştim bir zamanlar hızın ne kadar çoksa sarsıntı o kadar azdır:parabanın göğsüne su dolu bir bardak koyup deniyorlardı ve hızlı bir şekilde çukurlardan geçtiklerinde araba daha az sarsılıyordu ben de onlara uyuyorum:p

Hehe... Kazalar sizin yavaş gitmenizden oluyor be...

Şaka şaka... :D

Uyun siz uyun.. sizin sayenizde trafiğe çıkmaya korkar olduk biz bayanlar.. Böyle tekniklere uyup, sonra bizi aracı yavaş kullanmakla suçlamanız yok mu , işte bu kahrediyor.. :)
Lütfen ama! burada 26 bin kişi bizi izliyor hedef gostermeyelim:D:D

Beğendiyseniz bi öneri hazırlayıp karayolları genel müdürlüğüne sunalım..:D

Ben bizzat babamdan şahidim bazen kafam tavana yapışıyo abartısız:eek:birde bana hava yapar canım seninde canın çok kıymetli diye,kabul etmezler hızlı olduklarını böylede egoları var..:p

benim gibi çukura mukura pat diye dalan biri olursa zaten sallamaz çukuru falan:D

İyi de , kurallara uyan biri olsa, birincide yavaşlar , baktı ki fake çukur, ikincide basar gaza üstünden geçerken:D

bizim burda olmaz bu iş , Türkler yemez 2.ye bunu:D

Roac hocam senin gibi güzide şöförlerimiz olduğu sürece (her çukura pat diye düşen) bizim hızımızı kim kesebilirki?şaşarım valla...:D

Üst Alt