Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanal içi CIC işitme cihazı kullanıcısı için en kaliteli sesi olan telefon hangisi?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar starkey marka cıc cihazı kullanıyorum.bu cihazla samsung e250 le rahat konuşabiliyordum.fakat telofunun modelini yükseltmek istiyorum.en yüksek ve en kaliteli sesi veren hangi telefon ve modelini tavsiye edersiniz.

İster kanal içi isterse kulak arkası cihaz kullanın, işitme kaybı şikayeti olan tüm arkadaşlarıma mutlaka istiridye model denen kapaklı cep telefonu kullanmalarını öneririm. Çünkü bu model telefonların antenleri aşağıda kaldığı için işitme cihazıyla etkileşim olmuyor ve sesler daha berrak geliyor. Şahsen ben de Samsung'un S3600 model telefonunu kullanıyorum ve son derece memnunum. Üstelik Teknosalarda bugünlerde fiyatı da indirime girmiş, 239 liraya satılıyor. Ben bir tane de yedek aldım, mevcut telefonum bozulursa, yeniden telefon arama külfetinden kurtulmak için. Bu telefonun sesi son derece yüksek ve net geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Önerdiğiz model güzel fakat daha önce bende samsungun kapaklı modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam samsung a300 modeliydi ilk çıkan polifonikledendi ama bnde hiç işe yaramadı kullanamadım.telefonu kulağıma götürdüğüm zaman işitme cihazı telefon moduna geçmemeli çünkü geçtiği zaman ses kısık geliyor anlamıyorum.ama samsung e250 de kulağıma götürdüğüm zaman ne telefon moduna geçiyor nede ötüyor.ayrıca seside yüksek çıkıyordu.onun gibi bir şey olmalı kullandığım cihaz ise satarkey destny son modeli

Üst Alt