Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanal içi cihazda siyah renk kullanan var mı?

Mellynuty

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba kanal ici cihaz alacagim (konka degil)siyah renk kullanan var mi? Daha az gorunmez olur dusuncesindeyim sizler ne dusunuyorsunuz sag:60 sol :80 sensorinoral kayip anlama orani sag sol % 20 cihaz modeli siemens silk nx

Belli olur alma siyah:)

@Mellynuty

Bişi dicemde gülersin şimdi:)

Böcük gibi görünür:D

Aynen:):)

Ten rengi al yada varsa şeffaf renk

GRAHAM BELL

:)) benim kayba olmazmis bugun gittim kulak arkasi der dr hatta kohlear implant da olmazmis tizler komple gitmis benim :/

Mellynuty

tizler gittiyse pesler sagolsun.
insan konusmalari 500 le 2000 frekansinda yogunlasirmis daha cok. kulak arkasi dene istersen. hemde pil, kalip parasi daha ucuzuna maledersin.
kapi, telefon, kus sesi es gecilebilirde insan konusmalari olmadimi robinson kruzo gibi oluruz. benimde pesler bitik.gozlerimiz sagolsun.

GRAHAM BELL
Tizlee gidince anlama.da gidiyor dudak okumadan suan hicbirsey anlamiyorum :) evet sesler var ama japonca yuzunu gormem lazim turkceye donmesi icin

@Mellynuty
daha ne istiyosun iste kalin seslerine duyormussun. accuk s leri z leri nasisa yerine koyarsin iste .

Son düzenleme:
Üst Alt