Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanal içi işitme cihazı almak istiyorum. Hangi markayı önerirsiniz?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Günaydı arakdaşlar,ben starkey destny 400 kulak arkası takıyorum.cihaz önceleri sıknıtıydı artık kafaya takmıyorum çünkü gittiğim yer beni karşılarında görünce rahatsız oluyorlar halbuki malı satmaya çalışırken ne kdar iyi davranmışlardı.her zaman gelebilirsiniz demişlerdi.bakım kartı verdiler o gün bitince artık paralı dediler bende gitmiyorum.ama acayip bir durumki %40 indirim var şuan cihaz alıcam beni oraya sürüklüyor.yeni açılmış oticon firması var orya gittim bizde öyle şey yok ömür boyu bakmakla mecburuz dediler bilmem rolmü yapıyorlar.şimdi kulak içi alıcam ne almam gerek bilmiyorum.birşey daha havasız kaldığı için kulak iltihap yaptı buda ayrı dert bu firmaya dedim onlarda vertifical gibi birşey dedi kalıbın oraya kulağın hava almasını sağlayan bir delik açtıklarını söylediler buda hoşuma gitti.şimdi kulak içi alıcam.oticon ama pahalı gibi birşey.ne dersiniz.arkdaşlar.ne yapayım.

Servis konusunda Widex ve Gaes firması iyi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

O zaman, Oticon alın diyorum. Umarım servise ihtiyaç duymasınız. Servise ihtiyacınız olduğu zamanlar garanti dışı olgular çıkartabilirler dişli olup yapmak zorunda olduklarını belli edip kararlı olun.Starkey'e hiç bulaşmayın son ürettiği cihazlar kaliteden yoksun hale geldi kullan at tarzı.

Bende işitme engelliyim. Oticon sumo xp cihazı kullanmaktayım. Sesi ve gelen sesi verici güzel ama yağmur damlası yada terleme olursa cihazımı bozucu veriyor. En tevsiyem göre Simens herşey güzel ve sağlamdı. Maddi durumuna iyisen simens alabilirsin. Maddi durumlara göre iyi değilsen oticon DM alabilirsin. Simens hersey çok güzel ve sesi çok rahatlıkla verici birdir.

sevgili muratcigim
ben danovox u gumas pazarlarken 2800 lira gibi yuksek bi fiat odedim canta780d cihazima o dedigin servis bakim isleri hic hic vuku bulmadiktan ayri hortum bile degistirttiremedim gumasa ankarada odyometristi olcum cihazi da olmadigindan eskisehire mekik dokudum megersem gaese satilmis
hadi dedik bi ankara gaes subesine gidip iyi bi temizlik bakim yaptirayim ki daha cok kullanayim cihazimi
orda guler yuzle ilgiyle karsilanip odyo testi yapti odyometsti bana dediki
sana bu cihaz yetersiz sunu verelim diye bi cihaz denetti hic hosuma gitmedi bana iyi denen cihaz
ben kendi cihazimdan memnunum ki ayrica isitme cihazi icin para verecek durumda degilim su an
simdi isitme cihazima bakim yaptirmadan kullaniyorum gittigi yere kadar cok cok begeniyorum cihazimi
denedigim hicbir cihaz benim kendi cihazim kadar faydali olmadi
bu cihazim bakimsizliktan olurse gene ayni resond canta780d alicam nasilsa bakim filan yaptirilmadan 3bucuk yildir pekala kullandim ama bana servis sagliyacaksaaaaa

Sevgili; shukufe

Gn Resound Canta, benim çok beğendiğim hatta tasarım harikası olarak ender beğendiğim cihazlardan biridir.

Eskiden Maico, Willco, Bosch gibi cihazlar vardı hemde 20 sene tornavida değmemiş olanlarını gördüm. İşte Resound Canta sağlamlık olarak öyle güzel gözüküyor gözüme.

Kasa tasarımı, film, Eprom, butunlar son derece güzel düşünülmüş sanki ömürlük bir cihaz gibi tasarlanmış.

Ölçümler ise bazen yanıltıcı olabiliyor. Ya odyo cihazın kalibrasyonu bozuktur yada duyduğunuz seslerde butona basmayabiliyorsunuz buda testlerde yanıltıcı ileri derecede kayp olarak çıkıyor.

Cihazın size yeterli geldiğine inanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim

arkadaslar ben isitme ci hazi kullaniyordum ama s[k s[k degil ama bu aydir baya kullaniyorumm cikardiktan sonra kullagimdan su akiyorr ...... bunun sebebi nedirr ne yapmam lazimmm yokksa oluyormuyumm..... bide kokuus cok igrennccccc:( aicil yardimm

hemen en kisa zamannda doktor
baska trlu isitme kaybin dahada artar 1
iltihap kroniklesir erken baktirmaz ilaclarini kullanmazsan ameliyat olursun 2
ameliyattan sonra butun isitmen kaybolabilir 3
isitme cihazini takma doktora gidene kadar bakalim doktorun ne dicek
antibiotikle cok kolay iyilesirsin eskimeden doktora gidersen gecmis olsun

sevgili shukufe
Ben GAES in Ankara bölgesi müdürüyüm forumlarda GAES de cihazına bakım yaptıramadığını yazmışsın.Bu konu üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konu cihaz bizden alınmış olmasan dahi bakım yapma yükümlülüğümüz vardır.Bu durum öyle sanıyorum ki bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmıştır.Lütfen bizimle irtibat kurun ve bu konuda size yardımcı olalım.GN Re Sound marka cihazların kalitesine ve GAESin samimiyetine inanın ve bu konuda bize varsa yanlışımızı düzeltme imkanı tanıyın lütfen.Saygılarımla

anaaa siteye girmedimdi bu siralar sizin yazdiklarinizi simdi okudum umit bey valla cok sevindim
eger cevap yazarsaniz isitme cihazimi sevinerek gotururum size
ne kadar zamanda bakimi yapilip elime gecer isitme cihazim cok guzel calisiyorda ben eskimeden daha cok isimi gorsun diye temizleteyim diyorum
eger uzun muddet olursa su koleastotam ameliyatim kapida ne kadar nefret etsemde
hastane, muayene, tahlil, ameliyat derken cihazsiz yapamam ameliyattan sonrada bi evden fazla cikmama donemim olur
siz bana normalde ne kadar surede teslim edilicegini yazarsaniz hazir yeni kulak kalibida yaptiririm
cok tesekkur ederim

sevgili shukufe
ben meşrutiyet cad.21 numaradayım biliyorsun daha önce gelmişsin sanırım
tel.0312 4251971 oradan arkadaşlarımızla görüşürsen benim cep telefonum ve mail adresimi verirler ben arkadaşlara sizden bahsetdim ayrıca cihazı verirseniz 2 gün içerisinde size teslim edebiliriz neyse sıkıntı çözmeye hazırız lütfen beni arayın sizinle görüşmeyi çok isterim
saygılarımla

arkadaşlar bende bikaç gün evvel audibel ax st model kanal içi dijital işitme cihazı aldım açıkçası cihaz sesleri biraz karmaşık veriyor cihazı takan arkadaş cihazın ayarlarını cihazın üstündeki düğmelerden yaptı ve bana bikaç hafta alışmam gerektiğini söyledi bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir aceba

ee simdi timerlimi aldin sen dijital bollugunda efe
dijital cihazlar bilgisayardan ayarlanir odyocu tarafindan
bide moralini bozmak istemem ama yol yakinken begenmedim diye degistirebilirsin belki gec kalmadan

alisma masali her saticinin sigindigi bi yalandir alisma anca hic cihaz kullamayan icin belki
benim deneyimim bir cihaz taktiginda neyse isitme kaybin degismedikce odur

üzerinde timer+ses potasıda var ama aldığım işitmeci yakın bir arkadaşım üstüne basa basa söyledi dijital diye netten bakıp bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi marka ve model audibel adept serisi ax st kanal içi

Değmediiii hiçç

2 yıl evel garantılı olarak aldıgım otıcon marka tego cic model kanal içi ısıtme cıhazım ıkı yıl ıcınde 13 defa arıza yaptı hep kullanıcı hatası ve kulak ıltıhaplanması dıye teknık servıs bılgı verdı oysa doktor raporu ılede kulagımın temız olusu kulaklıgı aldıgım il temsilciliğide bakımımdan memmun ama otikon disbiroturu hep kendı bıldıgını okumakta son olarak garantısı yenı bıttı ve yıne cıhaz arızalandıbin pişman oldummm yuksek meblag hep kalıtelı cıkmıyor bunu anladım. Kanal içi arızalanmayan nemlenmeyen cihaz sımdı ne alayım kara kara dusunuyorum.

Kanal içi cihazların bakımı ve dayanıklılığı hep sorundur.Bu yüzden firmalar bu modelelrle uğraşmamak için bin dereden su getirirler.Ben kanal içi cihaz kullanma imkanım olmasına ramen kulak arkası oticon hit pver kullanıyorum ve tatmin edici.Yeni aldım ve şuana kadar sorun çıkmadı.Çıkarda servise gönderir üstüne haır derlerse,bilemem artık nasıl olur :D

Üst Alt