Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanal içi işitme cihazı bakım ve pil önerisi?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
arkadaşlar merhaba herkese geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum:) kanal içi cihaz kullanıyorum odyolog 3 ayda 1 bakım için yollamam gerektiğini söylemişti 3 ay oldu nedir bu bakım kaç gün sürer ücretlimidir değil midir? ayrıca diğer bir konuda cihaz pilleri için 15-20 gün gider diyenler var bensadece 1 hafta yoğun kullandım günde 12 saat tam 1 hafta gitti bu aralar 3-4 saat takıyorum 20 günü geçti..sizce normalmi yoksa başka bir pilmi kullanmalıyım şuanki pil duracell PR70 6'lı pakette saat pili gibi küçük olanlar..bu arada 45 db kayıp

yoğun kullanımda en fazla 1 hafta gider kanal içilerde 3 ayda bir bakım çok.kendinde yapabilirsin 2 ayda bir filtre değiştir.mikrofon üstündeki pislikleri temizle arada bir cihazı kolanyalı mendille sil.yaraken çıkart serin bir yerde tut.bu kadar yeterli bnce

satlas;

evet dediğiniz gibi 7 gün gidiyor yoğun kullanımda..bakımı bnde yapıyorum ama satan odyolog 3 ayada 1 bakıma yollamanız lazım demişti ondan dedim en iyisi bir arayıp sormak yollamak zorunlumu değilmi öğreneyim..

3 ayda bir bakima yollarsaniz
ses ayarlarida bozulur bu nanelerin bakim derken
baska isimiz yok bizler icin en sinir bozucu odyocuya laf anlatip cihazin yeni ayar ceremesini cekmek adami oldurur valla
bu sinir harbindense cihaz kullanmamak daha mantikli bana gore

Üst Alt