Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanal içi işitme cihazı tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
arkadaşlar 2013 yılında ilk cihazımı aldım intertoon 5 sene sonra tekrar başka bir marka aldım fiyat uygun oluşu yo kefendim kanal sayısı fazla vs. hep duymere gidiyorum kanal içi başka ucuz fiyatlı iş görecek cihaz önerisi varmı? kayıp iki kulakda 50 db vs.

signia silk nx ve benzeri rexton inox 8c var. Bu ikisini denemeyi düşünüyorum.

Ben kanal içi kullandım Phonak marka. Ama malesef memnun kalmadım. Sürekli kulağımda kayıp duruyordu, elimle düzeltmek zorunda kalıyordum. Bir gün düşürecem diye korkuyordum. En sonunda canıma tak etti dedim ben kulak arkası alıyorum artık. Gittim yine aynı bayiden Phonak audeo m90 aldım. Şimdilik memnunum, 2 ay oldu alalı. Pil 4-5 gün gidiyor. Fiyatı 15 bin TL idi ama rapor vs fiyatını 9 bin TL yaparak aldım.

3ngineer

Merhaba.
Marvel m90 mi aldınız.
İki tanesi mi 9 bin TL.

Memnun musunuz.
Android Tlf ile konuşma nasıl acaba.

Tavsiye eder misiniz.

mcirak28
M90 liste fiyatı 15 bin TL. Ama iskontoyu iyi yaptırmak gerekiyor. Ben kulak içi M90 7500 TL ye aldım ama beğenmedim. Neden M90 istiyorsun. Widex veya signia düşünmedin mi?

suatyel

cesitli markalardan cihaz alip kullandim. phonaki cros icin aldim, tek kulak duydugum icin. ama 3 ay inatla sebatla kullanmaya calisip odyocu odyocu dolastim ayari iyi degil diye.
sesler cok vurucu sevimsiz gelince kullanamadan 3 ay sonra oticon aldim.
phonaklar diger cihazlara benzemiyor. herkes kullanamiyor phonak cihazlari.

GRAHAM BELL

Bende oticonu beğenmedim. Ya cihazda arıza vardı ya da oticon bana göre değil. Oticon Yan sanayisi maicoyuda beğenmedim.
Phonak orta segment iyi gibi. Kulak içi çok iyi değil ama çok ta kötü değil. P50 Kulak arkası modeli denedim bugün fena değildi. Tel görüşmeleri de tatmin ediciydi. Bence phonak widex kalitesine yakın.
Widex ile signia yı anda denedim, signia da ses yüksekliği fazlaydı.Algortimaları sanki yüksek sese göre ayarlamışlar. Her şeyi duyuyorsunuz. Uzaktan gelen araçları dahi. Birde ekolayzer gibi düşünürsek bas sesi daha baskın. Bu da algoritmalarında bir nevi ses yükseltici cihaz gibi çalıştığını gösteriyor , haliyle sanki her şeyi doğal duyuyormuşsunuz gibi geliyor. Signia da fena değil.

mcirak28

Phonak audeo m90 aldım. Tek cihaz 9 bin TL. Telefon ile konuşması gayet iyi, ayarları yapılabilir. Ben tavsiye edemem, ancak cihaz aldığınız yerde test edip karar vermeniz iyi olur.

Üst Alt