Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanal içi işitme cihazının ucundaki filtre..?

oflu_semih

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kanal içi cihazın ucundaki fitreyi uygun aldıgınız bir yer varmı yada nerden alıyorsunuz bilgi verirmisiniz?

Markaya göre filtreler değişir. Farklı markaları satan firmalara sormanızı öneririm.

Benim cihazda filtre yok..Neden acaba?

uc kısmında olması gerekiyor cihaz markasından bir arastırın işterseniz

oflu_semih

yaşadığınız yer istanbul diyor ama bi çok firmada vardır kulak içi işitme cihazlarının filtrelleir birbirinin nerdeyse aynısıdır yani örnek veriyorum sonic marka işitme cihazına siemens filtre olabilir mesela siz bir işitme merkezine gidin o arkadaşlar o filtreyi takar zaten kütahya aydın mersin afyon yada hatayda olsaydınız seve seve yardımcı olurduk

fitle var fakat 40 tl fiyatı fzla geldi bana daha uygun alan varmı ondan sordum cvp yazdıgınız için tesekkürler

aynen cihazı takmak bir dert bakımı masrafı ayrı zaten benim anlamadıgım alırken pil veriyorlar fakat fitre vermiyor birde fiyatı pahalı biraz daha ucuz olmalı ufacık fitre neyse meçbur gerektiğinde alıcam

cihazla birlikte ucuna taktı bir tane 6 ayda bir degişmesi lazım dedi ondan araştırdım birde ben cihaz takarı iki ay oldu ameliyat oldum ve başarısız oldu ve cıhaza meçbur kaldım o yüzden halen bu duruma alışamadım zaten ameliyat öncesi cihazsız normal bir yasantım vardı yorum yaptıgın için tesekkürler

Filitreye gorede fiyat degisir mesela akilli filitre dedigimiz filitreler var enaz 1 yil kullanilabiliyor tanesi ama 70 tl satisi var digerlerinde 6lı 8li 12li paketler 35 ile 40 arasinda

ben tanesi 40 tl olarak şöylendi sanki bana ama tekrar sorarım dediğiniz gibi paketse iyi cvp için tesekkürler

tmm tesekkürler

Mehmet Akşit abi size ameliyat öncesi ve sonrası testleri atıcam fakat burdan atamıyırum cep yazarmısınız whatsaptan atım burdan msj da yazamadım size msj kutunuz doluymuş

Üst Alt