Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanal içi işitme cihazlarında gürültü bastırma özelliği..?

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yeni cihaz aldım 8 kanallı unitron latitude markası.Cihazın ayarları tam yapılmadı. her yönüyle cihaza alışmama rağmen nedense gürültülü ortamlarda sesi bastırdığı için çoğu sesleri çok az duyuyorum.Gürültüyü bastırıyor aynı zamanda karşımda konuşan kişinin sesi de azalıyor bundan önceki 2 kanallı cihazım da böyle bir sorun yaşamadım.O kadar gürültüde yok ama neden bastırıyor anlamıyorum. Bunun ayarı var mı aldığım yerde ki odyocu pek tecrübeli değil. Birde cihazın belli bir kısım ödemesini devlet karşılıyormuş.Devlet hastanesine mi gideceğim prosedür nedir?

unitron ve phonak aynı üreticidir ancak gürülütü bastırma konusunda bende unitrondan şikayetci idim deneme süresi olduğundan dolayı değişim yaptım, ses bastırma özellikleri çok önemlidir kullanmakta olduğum phonaktada var bunun iyi ayarları yapılabilmesi için sık sık test etmeniz ve odyocunun iyi olması gerekir ;)

senin 2 kanalli eski model cihazinin gurultu onlemesi otomatik degildir.
simdi nede olsa 8 kanalli almissin dandik unitron olsada bunda gurultu onleme otomatiktir
otomatik ayarini becerememis odyocun.dua et kulak ici kullanacak az bir kayibin var. ben gibi sagir olaydin virt diye butun sesler gidiyor, kaliveriyosun sessiz dunyada azcik yuksek ses olan yerlerde.
odyocunda is yok markan pek ahim sahim olmasada otomatigini ayarliyabilecek kapasitesi olsaydi odyocunun biseye benzerdi cihazin az cok

devlet hastanesinde rapor cikaracaksin 450 lira 3 ay sonra odeme alirsin

Cihazda noise block gibi bir özellik vardır. Bunu kapattırmanız gerekiyor. Bende de aynı sıkıntı vardı phonak cihazımda. Bu şekilde kurtuldum. Phonak ve unitronu aynı şirket üretiyor.

Teşekkürler arkadaşlar bugun gittim odyocuya gerçekten ayar yapmayı bilmiyorlar hiç bi iş yaramadı sadece ince sesi kıstılar. Bu ayar yapan cihazı satın alıp kendim ayarlasam daha iyi olur aslında=) @çamlıca noise block özelliğini yarın sorarım.İnşallah bilgileri vardır.@shukufe Ankara'da varmı iyi ayar yapabilen odyocu acaba sen bilirsin?

Selis (Mithatpaşa) bildiğim kadarıyla Unitron da satıyor. Uğramanızı öneririm (Cihazı oradan almadıysanız ayar için para isterler). Ankara'nın iyi merkezlerinden biridir.

mehmet beyin dedigi dogru. selis iyidir dee
cihazin ayarini uyduramamis saticin. ben olsam hemen cayarim becerebilirsen sanada onerim.selisten al.
ben phonak cenabetinin ayarlarini begenmeyince bu selise gitmistim. 50 lira aldilar. digerleri 100 lira istedi.ama ne yalan soyleyeyim yaptiklari ayarla memnun olmadim.
selisten chili 7 aldim bakin onun ayari cok guzel oldu memnuniyetle kullaniyorum. phonaka attik tekmeyi. bidahada semtine ugramam phonak markasinin

selis de bu cihazı satmıyorlarmış programıda yokmuş.Ya ben bu cihazı değiştircem kalıbınıda aldılar gerçi değiştirme imkanım varmıdır?

aktif duyudan aldiysen parani vermezler. yerine baska cihaz verirler. ama elini cabuk tut, ben gibi ALISACAKSIN masalina kandinmi onuda yapmazlar.

başka bir cihaz var mı önereceğin ? kanal içi 55-60 db kayıba ?

Üst Alt