Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanat formuyla muayene uygundur yazıyor. Beni nasıl bir süreç bekliyor?

Marke35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Usta birliğime teslim oldum çok rahatsızlandım psikiyatriye çıktım anksiyete dedi 15 gün hava değişimi verdi sonra askeri şubem hastaneye sevk etti ordaki doktor mevcut tedavisine devamı kıtasına katılması askeri işlevsellik ve kita kanat formuyla muayneye uygundur yazıyor yarın teslim olucam hala rahatsızlığım devam ediyor beni nasıl bir süreç bekliyor sonuç ne olur. S

Doktora demedinizmi hala iyi değilim

Rahatsızlığınmo vardıki kalıcı

@Marke35
Kardeşim doktorun yazdığına göre mutlaka birligine teslim olman gerekiyor,doktor birliğindeki sağlığınla ilgili gelişmelere göre hareket edinilmesi tavsiyesinde bulunmuş.Yani topu birliğine atmış,şayet rahatsizlığın devam ederse birliğindeki doktorlar seni tekrar hava değişimine göndere bilirler.

Ayrıca birliğine gitmeden,elinde rahatsızlığınla ilgili daha önceki belgelerin varsa bunları şubene göstererek,doktorun vermiş olduğu karara itiraz edip başka bir hastanede muayene olmak istediğini söyle bakalım ne diyecekler.

Şayet,itirazına şube olumsuz yanıt verirse,elindeki belgelerini birliğine götür ve ön rapor amaçlı doktorlarına göster.

Ki,rahatsızlığın devam ederse seni yine 15 günluk hava değişimiyle göndermesinler.

Doktora anlattım burda birşey yapamayız dedi bunu komutanına göster kıta hastanesinde anlat dedi yarın teslim olucam ama korkuyorum herşey olumsuz olur göndermezler diye

Üst Alt