Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser hastası babama ÖTV indiriminden yararlanmak için rapor alabilir miyiz?

cheframazan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar. Babam yaklaşık 4 yıldır (ilik kanseri) kanser hastası. Bugüne kadar 3 ilik nakli ve 3 kere kemoterapi aldı sayısını hatırlamıyorum ama 6 kere çeşitli yerlerinden ışın tedavisi aldı ve her geçen gün hastalığı daha kötü olmaya başladı. 5 gün önce kendi kendine kolu kırıldı hastalık kemiği zayıflattığı için ve kalça kemiği de zayıfladığı için iki yere çelik takıldı. Arabamız olmadığı için sürekli hastaneye gidip gelmek çok sıkıntı oluyor maske bile olsa farklı arabalara bindiğimiz için virüs kapmasından endişe ediyorum. Doktorumuza ötv indirimi hakkında rapor alabilir miyiz dediğimde hemen ben bi rapor yazayım devlet hastanesinde başvuru yapın büyük ihtimalle alırsınız dedi. Şimdi sorun şu:

1-Onkoloji doktorumuzun yazdığı tek durum raporu yeterli olur mu yoksa tedavi gördüğü diğer doktorlardan durum raporu almalı mıyız?

2-Doktorumuzun verdiği durum raporu varken tekrardan devlet hastanesinden durumuyla ilgili rapor almamız gerekir mi? Çünkü verdiği raporda kendi dahil 3 doktorun imza ve kaşesi var ayrıca protokol numarası yazılı bundan dolayı emin olamadım.

3-Babam kanser hastası olduğu için devlet hastanesinde hangi bölümlere gidip durumunu göstermemiz gerekir?

4-Moral olarak tamamen çöktü ve kendini çok salmaya başladı rapor başvuru sırasında psikiyatrist veya psikolog tarafından gösterelim mi yoksa heyet karşısında durumu anlatmamız yeterli olur mu?
Sabırla okuyup cevap verirseniz çok sevinirim. Bu konuyu çok yeni duymaya ve araştırmaya başladım inanın hiçbir bilgim yok.

cheframazan

En az %90 rapor almanız gerekir. Rapor sağlık kurulu raporu olmalıdır.

Üst Alt