bilgi@engelliler.biz adresime gelen bir soru:
- Sayin Yetkili
Sitenizi ilgiyle izliyorum ve calismalarinizi cok taktir ediyorum.. Size sormk istedigim bir konu var, eger ozel mailimden cevaplarsaniz cok sevinecegim..
2004-2005 yillarinda, meme Kanseri tedavisi gormus- ameliyat + kemo + radyot - ve 2007 senesinde vucudundaki 3-5 noktadaki kemiklerine sicramis (yine radyo+hormonterapi+aylik kemik icin serum + igne vss..), baston degnegiyle yuruyebilen, agrili ve tedavisi hala devam eden bir hastaya -ki prim ve yil sayisi usule uygundur, malulen emeklilik icin- kuruldan % kac rapor verilmesi beklenebilir?
Saglik kurulu raporu, hastanin tedavi gordugu 9 Eylul Univ. Hastanesinden alinabilir mi? Eger oyle ise SSK ya, hastayi 9 E ylul Hast. sevk etmesi istenebilir mi?
Kurula girinceye kadar yapilmasi gereken burokratik islemleri, yazisma basvuru, evrak vs.., hasta adina soyadi farkli kizkardesi, ya da bir baskasi yapabilir mi ?
Prim odeme gunu 3000 ve 20 senedir SSK li olan hastanin yaklasik maasi ne olur ?
Zamaninizi aldim, ancak cevaplarsaniz cok memnun olup, emeklilik islemlerine baslamak istiyoruz.
Saygi ve sevgilerimle...