Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser hastasıyım.ÖTV'siz araba alabilecek oran verilir mi?

K.eyyup

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar mide kanseriyim 4 kür kemoterapi aldım , kurul toplanıp ameliyat için karar verecekler benim ÖTV konusunda hiç bir bilgim yok . 90 üzeri Sağlık raporu için ameliyat tan önce mi başvuru yapmalıyım yoksa ameliyat sonrası mi şansım daha yüksek olur? Bel fıtığı ve dizimden menisküs ameliyatı oldum benim şoförlüğüm yok oğlum tedavime getirip götürüyor şuan arac kiraları oda çok masraflı oluyor araba almak için ne yapmamız lazım bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hepinize şimdiden teşekkür ederim

%90 ve üzeri rapor alırsanız başka hiç bir şeye gerek yok, tüm işlemleri bayi yönlendirir.
Şoförlük ya da ehliyete ihtiyacınız yok, aracı oğlunuz kullanabilir.

%90 rapor almak zor diyorlar benim merak ettiğim kemoterapi alırken mi başvurmak yoksa kemoterapi bitimi ameliyat olduktan sonraki başvuru yapmam bize daha fazla özür oranı verir ?

Üst Alt